*2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί διαδικασία πέναλτι, με όποια ομάδα την κερδίζει να παίρνει έναν βαθμό επιπλέον.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Γουίμπλετον με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Απίαχ στο 18’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντέιβισον στο 47’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο με πέναλτι στο 66’.

Τρίτη διαδοχική ήττα για την Κόλτσεστερ, κάνοντας μια αρκετά μέτρια εμφάνιση κόντρα στη Γουίμπλετον. Μόλις μία φορά κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία στο πρώτο ημίχρονο, όντας όμως αποτελεσματική και μετατρέποντάς τη σε γκολ. Παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη δεν ήταν σταθερή αμυντικά, πιάστηκε στον ύπνο στην αρχή και οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε σε παράβαση εντός περιοχής, δεχόμενη την ανατροπή.

Την ευκαιρία να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης έχει σήμερα, όμως μπροστά της βρίσκει την πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Έχει το πλεονέκτημα έδρας, θέλει να το εκμεταλλευτεί ώστε να ανατρέψει τις κακές εμφανίσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα, επιστρέφοντας στις νίκες. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει σημαντικά και σοβαρά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της στο γήπεδό της.

Κόλτσεστερ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Όξφορντ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπράουνι στο 11’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Στόκλεϊ στο 55’.

Δεν έπεισε με την εικόνα της η Τσάρλτον και απέτυχε να περάσει από την Όξφορντ. Κάκιστο πρώτο ημίχρονο, σαν να μην μπήκε ποτέ στο ματς ήταν η εικόνα της, δεχόμενη έντονη πίεση και μένοντας πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Στο δεύτερο ήταν πιο αποφασισμένη, είχε καλό έλεγχο της μπάλας και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ισοφαρίζοντας.

Καθόλου πειστική η εικόνα της το τελευταίο διάστημα, δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έδωσε, έχοντας μάλιστα αποτύχει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της από το ματς κόντρα στη Τζίλιγχαμ (3-0) σε αυτή τη διοργάνωση. Θετικό το γεγονός ότι σκοράρει με συνέπεια, αλλά η κακή αμυντική της λειτουργία δεν της επιτρέπει να πανηγυρίζει αρκετά θετικά αποτελέσματα.

Τσάρλτον Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κόλτσεστερ – Τσάρλτον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ