*1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί διαδικασία πέναλτι, με όποια ομάδα την κερδίζει να παίρνει έναν βαθμό επιπλέον.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 1)

Προηγούμενο ματς: Η Ακρινγκτον έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Εξετερ, ούσα πιο επικίνδυνη και επιθετική από την αντίπαλο της, με τον τερματοφύλακα της να μην κάνει ούτε μία απόκρουση.

Η Ακρινγκτον για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά έφερε τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια στο γήπεδό της φέτος, φέρνοντας 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Εξετερ, έχοντας ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις σε δύο από αυτά, ενώ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις στο άλλο! Αλλά και γενικώς έχει τέσσερις ισοπαλίες στους τελευταίους αγώνες της, παραμένοντας αήττητη!

Το ξεκίνημα της στη σεζόν, δεν θα μπορούσε πάρα να είναι μέτριο με τόσες ισοπαλίες, πέντε σε έξι αναμετρήσεις, ούσα στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά πιο κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, από πλευράς βαθμών, παρά στην πρώτη εξάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς ανόδου.

Ακρινγκτον Στατιστικά

*Εχει 4/6 G/G στη σεζόν, 3/4 εντός έδρας

*Εχει 3/4 over 2,5 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ έφερε 1-1 εντός έδρας από την Κρόουλι, όπου βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Πάουελ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας με τον Σινκλέρ στο 60’, σε έναν αγώνα που ήταν αρκετά καλύτερη και πιο επιθετική από την αντίπαλο της.

Η Ρότσντεϊλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κρόουλι, παίρνοντας τον πρώτο της φετινό βαθμό στο πρωτάθλημα, έχει μία νίκη στη σεζόν, αλλά στο Λιγκ Καπ, ενώ γενικώς έχει έξι ήττες σε οκτώ αναμετρήσεις.

Φυσικά το ξεκίνημα της κάθε άλλο παρά καλό χαρακτηρίζεται, ούσα ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν υπάρχουν και άλλες ομάδες με κακό ξεκίνημα και είναι σε απόσταση βολής, στο -1 μάλιστα, από τις θέσεις παραμονής.

Γι’ αυτό άλλωστε και έγινε η πρώτη ομάδα που προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Τζιμ Μπέντλεϊ να αναλαμβάνει, έκανε την πρώτη του προπόνηση χθες και απόψε θα είναι στον πάγκο της.

Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Κεόχαν που θα μείνει καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά και ο επιθετικός Κάμπελ που είναι σε στάδιο αποθεραπείας.

Ρότσντεϊλ Στατιστικά

*Εχει 5/8 under 2,5 στη σεζόν, 2/4 εκτός έδρας

*Εχει 6/8 N/G στη σεζόν, 4/4 εκτός έδρας

Ακρινγκτον – Ρότστνεϊλ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ