*5η αγωνιστική.

*Η Έβερτον έρχεται από 5/8 νίκες εναντίον της Λιντς σε επίπεδο πρωταθλήματος (5-2-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΛΙΝΤΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στην Μπράιτον. Το γκολ ο Γκρος στο 65’.

Κάποια στιγμή θα έχανε η Λιντς, που έκανε κακή εμφάνιση στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με την Μπράιτον, ηττήθηκε δίκαια. Η Μπράιτον ήταν η καλύτερη ομάδα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε πολλές τελικές προσπάθειες, άξιζε ένα γκολ, αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα. Δεν απειλήθηκε καθόλου, απ’ τη Λιντς, που δεν ήταν παθητική, αλλά δεν είχε τρόπο να απειλήσει. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, η Μπράιτον ήταν ανώτερη, σκόραρε με τον Γκρος στο 66’ έπειτα από καλά οργανωμένη επίθεση. Η Λιντς απείλησε ελάχιστα στη συνέχεια, δεν άξιζε τίποτα απ’ το παιχνίδι, έχασε δίκαια.

Πρώτη ήττα φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις για τους “πετεινούς”, που τα πήγαν περίφημα στα προηγούμενα παιχνίδια. Ερχόταν απ’ το εντός έδρας εμφατικό 3-0 επί της Τσέλσι, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-2 με τη Σαουθάμπτον, αποτέλεσμα που δεν κρίθηκε ικανοποιητικό, μιας και προηγήθηκε 2-0. Στην πρεμιέρα επικράτησε 2-1 της Γουλβς εντός έδρας, εκεί χρειάστηκε μπόλικη δόση τύχης. Μάλλον δεν προλαβαίνει ο Κούπερ (αμυντικός), ξανά αμφίβολος ο Μπάμφορντ.

ΛΙΝΤΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 4/5 επίσημα παιχνίδια της.

*G/G στα 3/5 επίσημα παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπρέντφορντ. Το 0-1 ο Γκόρντον στο 24’, το 1-1 έκανε ο Γιανέλτ στο 84’.

“Τσίμπησε” βαθμό στο εκτός έδρας ματς με την Μπρέντφορντ, παρότι πιέστηκε πάρα πολύ απ’ τον αντίπαλο και εκτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Η Μπρέντφορντ είχε τρία δοκάρια, τα δύο εξ αυτών στο πρώτο ημίχρονο, είχε κλασικές ευκαιρίες και όφειλε να προηγηθεί. Αντ’ αυτού, το γκολ ήρθε για την Έβερτον σε ανύποπτη φάση, με τον φορμαρισμένο Γκόρντον, ο οποίος μπορεί να σκόραρε για πρώτη φορά, αλλά είναι πάντα μέσα στις φάσεις. Στο δεύτερο μέρος η Μπρέντφορντ κυριάρχησε, έφτασε κατοχή στο 67%, έβγαλε πολλές τελικές προσπάθειες, ισοφάρισε στο φινάλε και πήρε το μίνιμουμ όσων άξιζε.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Λάμπαρντ μετά το εντός έδρας 1-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, εκεί έκανε καλή εμφάνιση. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Τσέλσι (0-1 εντός) και Άστον Βίλα (2-1 εκτός). Πήρε τον καλό επιθετικό Μοπέ (11.8 εκ. ευρώ, από Μπράιτον), σήμερα είναι διαθέσιμος και μάλλον θα είναι βασικός. Έφυγαν οι Γκμπαμέν και Ενκουκού.

ΕΒΕΡΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 4/5 επίσημα παιχνίδια της.

*Δέχτηκε γκολ στα 4/5 επίσημα παιχνίδια της.

Λιντς – Έβερτον στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ