4η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΟΥΟΝΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Μπλάκπουλ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Εντσάμ στο 87’.

Καλή εμφάνιση και νίκη για τη Σουόνσι κόντρα στη Μπλάκπουλ. Μπήκε δυνατά από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα, πίεσε αρκετά ώστε να βρει γρήγορο γκολ, όμως δεν τα κατάφερε. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς σε ισορροπία, όμως εκείνη βρήκε το τρόπο να ανοίξει το σκορ λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, θέλει ιδανικά να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο και μπροστά στο κοινό της, δείχνοντας πως τα αποτελέσματα στην έναρξη της χρονιάς ήταν λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού και συνοχής. Οι εικόνα της σε γενικές γραμμές δεν είναι κακή, αφού δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της, όμως έχει αρκετά προβλήματα αμυντικά όπως φαίνεται και αυτό είναι που την πληγώνει. Θετικό το γεγονός ότι δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, με μοναδική πιθανή απουσία για σήμερα να είναι ο αμφίβολος Πάτερσον.

Σουόνσι Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΙΛΓΟΥΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Κόβεντρι με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον ΜακΦάτζιν στο 2’ και τα τέρματα διπλασίασε ο Γκοντέν στο 28’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κούπερ στο 36’ και ισοφάρισαν με τον Χάνιμαν στο 53’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαβιλί στο 85’, εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα που πήρε ο ομάδα του μετά την αποβολή του Χάμερ στο 67’.

Η αποτελεσματικότητα έκανε τη διαφορά για τη Μίγλουολ, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στην επανάληψη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, εκμεταλλευόμενη στη συνέχεια και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Σημαντική ψυχολογική ώθηση το κατόρθωμα που πέτυχε κόντρα στην Κόβεντρι και θέλει ιδανικά να παραμείνει στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων. Δείχνει αρκετά καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά, είναι επικίνδυνη για κάθε άμυνα, όμως έχουν παραμείνει τα μικρά προβλήματα που είχε και πέρσι στο αμυντικό της κομμάτι, με αποτέλεσμα να δέχεται αρκετά εύκολα γκολ, ειδικά αν βρεθεί υπό πίεση. Απόντες για το σημερινό ματς οι Μπένετ, Φλέμινγκ και Μπράντσο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Μίλγουολ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Σουόνσι – Μίλγουολ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ