4η αγωνιστική

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Γουίγκαν με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Βέιμαν στο 6’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κιν στο 67’.

Το βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να αποσπάσει κόντρα στη Γουίγκαν. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, όμως ήταν αποτελεσματικότερη και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη το γήπεδο έγειρε υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά όχι και της ανατροπής. Καμία επιθετική ενέργεια από πλευράς Μπρίστολ Σίτι στο δεύτερο ημίχρονο, βρισκόταν μόνιμα στο δικό της μισό του γηπέδου, όμως ούτε με αυτό τον τρόπο κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα, παρ’ όλα αυτά δεν είναι κακή η εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής, ειδικά στο επιθετικό της κομμάτι. Βρίσκει δίχτυα με ευκολία, κάτι στο οποίο μας είχε συνηθίσει και την περσινή χρονιά, αλλά τα πολλά προβλήματα αστάθειας στην άμυνα είναι εξίσου ένα σοβαρό θέμα το οποίο δεν έχει βελτιωθεί σε καμία περίπτωση. Ταλαιπωρείται παράλληλα και από αρκετούς τραυματισμούς σε βασικά πρόσωπα τής εντεκάδας της, κάτι που της έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα τη ζωή. Στο σημερινό παιχνίδι θα απουσιάζουν οι Κάλας, Μπάκερ, Σεμένγιο, Μασσένγκο, ενώ αμφίβολος είναι ο Άτκινσον.

Μπρίστολ Σίτι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΛΟΥΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Πρέστον με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Ποτς στο 18’.

Αρνητικό αποτέλεσμα παρά την καλή εικόνα που είχε απέναντι στην Πρέστον. Μπήκε δυνατά από την αρχή του ματς, είχε τον έλεγχο, προσπάθησε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε, βρήκε μπροστά της μια πολύ σταθερή και συμπαγής άμυνα, ενώ παράλληλα ήταν και εξαιρετικά άστοχη στη τελική της προσπάθεια. Όσο αφορά το αμυντικό της κομμάτι, άφησε κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, καταφέρνοντας να πάρουν κεφάλι στο σκορ πριν τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα.

Αντίδραση ψάχνει, καθώς δεν έχει μπει όπως θα ήθελε στη σεζόν. Μετράει μόλις δύο ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς και τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ. Δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα στο επιθετικό της κομμάτι σε σχέση με την περασμένη πολύ καλή χρονιά, παρ’ όλο που διατήρησε το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ της. Θέλει να αποδείξει πως δεν έφτασε τυχαία στα πλέι-οφ, δείχνοντας ότι βρίσκεται στο επίπεδο που χρειάζεται για να διεκδικεί συνεχώς ένα εισιτήριο για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Αρκετά γεμάτο το απουσιολόγιό της για σήμερα, αφού αναμένεται να απουσιάζουν οι Μπανζού, Ονγιεντίνμα, Σι, Μπέρι και Κόρνικ, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Ντάουτι.

Λούτον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπρίστολ Σίτι – Λούτον στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ