Μεγάλη πτώση στον άσσο της Ρίγα – Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Στo Κόνφερενς Λιγκ ο άσσος στον αγώνα Ρίγα – Ζιλ Βισέντε σημειώνει πτώση 34,7% και από το 4.75, παίζεται στο 3.10. 

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Ζαλγκίρις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 11.00 προσφερόταν το “διπλό”, πλέον “πληρώνει” 7.50.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από τη Superettan και το Λαντσκρόνα – Σκόβντε, πτωτικά κινείται εδώ το “διπλό”, καθώς από το 3.10 έχει πέσει στο 2.38.

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Όπως ήταν αναμενόμενο ο τζίρος πέφτει σήμερα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο στο ανταλλακτήριο, είναι το Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ. Μέχρι στιγμής έχουν πονταριστεί 76.609€ και το 83,45% έχει πέσει στον άσσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Καραμπάκ – Φερεντσβάρος. Το παιχνίδι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 69.704€ και το 46,44% έχει ποντάρει στον άσσο. 

Μεταφερόμαστε στην αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς. Το συγκεκριμένο ματς έχει συγκεντρώσει 51.024€ με το 46,06% να έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε τα παιχνίδια της Τετάρτης με τον μεγαλύτερο τζίρο.

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:00.