*2ος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεύτερος αγώνας, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Καραμπάγκ – Ζυρίχη.

*A’ ματς: Φερεντσβάρος – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-2

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Σλοβακία, 113)

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 4-0 εντός έδρας, εναντίον της Τρέντσιν, για το πρωτάθλημα. Στο 36’ ο Χρντσάρ σκόραρε για το 1-0 της Σλόβαν που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 69’ ο Γκριν έκανε το 2-0 και στο 82’ ο Κούτσκα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 40’ και πάλι ο Χρντσάρ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι σε καλή κατάσταση συνολικά, με την έναρξη της περιόδου και έχει σημειώσει σημαντικές νίκες. Προέρχεται από την πρώτη επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα, συνέτριψε εντός έδρας την Τρέντσιν (4-0) και άφησε πίσω της την ήττα στην πρεμιέρα από την Ποντμπρέζοβα με 2-1. Βέβαια, το σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα του Βάις, είναι το διπλό στην Ουγγαρία επί της Φερεντσβάρος με 1-2, το οποίο της δίνει προβάδισμα για να περάσει στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός των θετικών αποτελεσμάτων σε πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στον προηγούμενο προκριματικό γύρο απέκλεισε δύσκολα τη Ντινάμο Μπατούμι, με μία νίκη στην παράταση στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ στη Μπρατισλάβα παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα.  

Σλόβαν Μπρατισλάβας Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*5/6 παιχνίδια με over 2.5 τέρματα

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Ουγγαρία, 98)

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 1-2 εντός έδρας από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 70’ ο Ζακαρίασεν σκόραρε για το 1-0, όμως στο 81’ ο Κασία ισοφάρισε σε 1-1 και στο 86’ ο Μπαρσεγκιάν έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. 

Η Φερεντσβάρος δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν. Δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα Ουγγαρίας, θα ολοκληρώσει πρώτα και τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια θα παίξει στην πρώτη αγωνιστική με την Πούσκας, στις 31 Ιουλίου. Η ομάδα του Τσερτσέσοφ έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη σε τρία επίσημα παιχνίδια. Εκείνη επί της Τόμπολ με σκορ 5-1 εντός έδρας, στο προηγούμενο γύρο προκριματικών. Η ήττα από τη Σλόβαν ήταν ένα “σοκ” για τους Ούγγρους, όμως έχουν ποιότητα και προσωπικότητες να παλέψουν για την ανατροπή. Πρώτη ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας. 

Φερεντσβάρος Στατιστικά

*5/6 αναμετρήσεις έληξαν με over 2.5

*3/5 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Φερεντσβάρος στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ