*Δεύτερος προκριματικός γύρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτο ματς, θα ακολουθήσει αγώνας στην έδρα της ΑΕΚ Λάρνακας, την επόμενη εβδομάδα (26/07). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Η ομάδα που θα προκριθεί στον τρίτο προκριματικό, θα αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα από την Πορτογαλία. Αντιθέτως, αυτή που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν από τη Σερβία.

*Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Δανία, 87)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ράντερς, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε στο 54′ με τον Ίσακσεν, έξι λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση, για το τελικό αποτέλεσμα.

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι για φέτος ξεκινάει απόψε η Μίντιλαντ, η οποία από τη σεζόν 2014-2015 δίνει κανονικά ραντεβού με τις εκτός συνόρων διοργανώσεις. Ξεκίνησε και πέρυσι από τον ίδιο γύρο, αποκλείοντας τη Σέλτικ (3-2), για να μείνει εκτός στον τρίτο προκριματικό από την Αϊντχόφεν (0-4). Υποβιβάστηκε έτσι στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου τερμάτισε τρίτη σε έναν όμιλο με Μπράγκα, Ερυθρό Αστέρα και Λουντογκόρετς, συνέχισε στο Κόνφερενς Λιγκ και αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη θέση που κατέκτησε στο περσινό πρωτάθλημα Δανίας, ήταν και αυτή που της χάρισε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Μπο Χένρικσεν υποδέχθηκε τη Ράντερς, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Κακή στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες. Στην επανάληψη βελτιώθηκε, άσκησε πίεση στον αντίπαλο και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ, το οποίο και κράτησε μόλις για τέσσερα λεπτά, πληρώνοντας μια αμυντική της αδράνεια.

Ξένο σώμα αποτελεί ο Πιόνε Σίστο εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος, σύμφωνα με τα μέσα της χώρας. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και η πλευρά του 27χρονου εξτρέμ.

Μίντιλαντ Στατιστικά

*Goal/Goal τα 6/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κύπρος, 160)

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ, σε φιλικό προετοιμασίας. Βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ (αυτ. 15′, 71′), για να ισοφαρίσει ισάριθμες με τους Άλτμαν (66′) και Μιλίτσεβιτς (73′).

Μετά από δυο χρόνια απουσίες, η ΑΕΚ Λάρνακας θα πάρει και πάλι μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Απόψε ωστόσο, έχει ραντεβού με την ιστορία της, καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις έξι προηγούμενες παρουσίες της έπαιξε στο Γιουρόπα Λιγκ, φτάνοντας παράλληλα δυο φορές μέχρι και τους ομίλους αυτού (2011-2012, 2018-2019), τερματίζοντας στην τέταρτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Φέτος, εξασφάλισε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, χάρη στη δεύτερη θέση που κατέλαβε στο τελευταίο πρωτάθλημα της Κύπρου. Στην άκρη του πάγκο της βρίσκεται πλέον ο Ισπανός Χοσέ Λουίς Όλτρα, στην πρώτη του δουλειά εκτός Ισπανίας, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Μαγιόρκα, Ουέλβα, Γρανάδα και πιο πρόσφατα τη Φουενλαμπράδα. Αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Νταβίντ Μπαντία, ο οποίος συνεχίζει στον Ακρίτα Χλώρακας.

Στα μεταγραφικά απέκτησε τους Όιερ Σανχούρχο (αμυντικός μέσος από Οσασούνα), Ισμαέλ Κάσας (δεξί μπακ από Μάλαγα), Κενάν Πίριτς (τερματοφύλακας από Γκεζτέπε), Ράφα Λόπες (επιθετικός από Λέγκια) και Μπρούνο Γκάμα (εξτρέμ από Άρη). Επτά παίκτες αποχώρησαν ως ελεύθεροι, ανάμεσα τους οι Τιάγκο Σάντος και Ακοράν. Αήττητη σε τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΑΠΟΕΛ.

Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Δανία βρίσκονται οι Πίριτς, Τούμπας, Μ. Γκονθάλεθ, Τόμοβιτς, Κάσας, Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Χριστοφόρου, Σανχούρχο, Λέντες, Ναούμ, Μάμας, Γκάμα, Ρόμο, Τρισκόφσκι, Φαράζ, Λόπες, Ολατούντζι, Εγγλέζου, Σιαθάς, Γκιούρσκο, Αλτμάν. Εκτός αυτής έμεινε ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ, που δεν υπολογίζεται.

ΑΕΚ Λάρνακας Στατιστικά

*Under 2.5 τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μίντιλαντ – ΑΕΚ Λάρνακας στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ