*18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Απερτούρα.

*Ουδέτερη έδρα

*Αήττητη στα τελευταία 11 ματς κόντρα στην Αλιάνσα Ατλέτικο η Σπόρτινγκ Κριστάλ.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Ατλέτικο Γκράου. Στο 21’ το 0-1, στο 61’ το 0-2 απ’ τον Άβιλα.

Πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρας της Ατλέτικο Γκράου την περασμένη εβδομάδα, τα κατάφερε διότι ήταν αποτελεσματική. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε όπως έπρεπε, ο αντίπαλος δεν είχε συγκέντρωση ανασταλτικά, έδωσε καθαρές ευκαιρίες στη Σπόρτινγκ και το «πλήρωσε» με το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο Γκράου συνήλθε, ήταν επιθετική και πιεστική, άξιζε την ισοφάριση. Ωστόσο, το 0-2 στο 61’ τελείωσε οριστικά το ματς υπέρ της πιο αποτελεσματικής Κριστάλ.

Συνέχεια στις νίκες για την Κριστάλ μετά το εντός έδρας άνετο 3-0 επί της Σπορτ Μπόις, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο, πορεύεται αήττητη στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (6-2-0). Με 32 πόντους βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, στο -2 απ’ τη δεύτερη θέση.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 5/8 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 8/11 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Κάρλος Μανούτσι. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Αλιάνσα.

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, έμεινε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Κάρλος Μανούτσι. Ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, ο αντίπαλος παρατάχθηκε με παθητικό πλάνο, δεν έδειξε ιδιαίτερο ζήλο για δημιουργία και επιθετικότητα, ήταν μοιραίο να δεχτεί πίεση και να απειληθεί. Αυτό συνέβη, η Αλιάνσα ήταν πιο απειλητική και είχε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ήταν κυρίαρχη και άξιζε κάτι περισσότερο. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα 4-1 κόντρα στην Ουανκάγιο, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-1 επί της Ατλέτικο Γκράου, νωρίτερα υπέστη δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ουνιβερσιτάριο (3-1 εκτός) και Σπορτ Μπόις (1-2 εντός). Ανέβηκε στους 29 πόντους και βρίσκεται στην 5η θέση, είναι στο -8 απ’ την πρωτοπόρο Μελγάρ.

ΑΛΙΑΝΣΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 9/12 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 10/12 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Σπόρτινγκ Κριστάλ – Αλιάνσα Ατλέτικο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ