*Πλέι-οφ Προβιβασμού/Υποβιβασμού.

*Τελικός, πρώτος αγώνας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Θα υπάρξει επαναληπτικός στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (23 Μαϊου).

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

ΙΝΒΕΡΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Άρμπροουθ, στα πλαίσια των ημιτελικών για τα πλέι-οφ προβιβασμού/υποβιβασμού της Πρέμιερσιπ. Παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν μετά την αποβολή του Ντεβάιν στο 66’. Στην παράταση πήραν ακόμα μεγαλύτερη πλεονέκτημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν ακόμα μία αποβολή με τον Ντάφι στο 113’, αλλά το σκορ παρέμεινε ισόπαλο. Την πρόκριση πήρε η Ινβερνές στα πέναλτι με σκορ 5-4.

Παρά την κακή εμφάνισή της, κατάφερε να διατηρήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στην Άρμπροουθ. Δέχθηκε έντονη πίεση από την αρχή της αναμέτρησης και ιδιαίτερα μετά την αποβολή στα μισά του δευτέρου μέρους. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου και εκεί υπήρξε η ίδια εικόνα, καθώς επίσης και δεύτερη αποβολή, η οποία παρ’ όλα αυτά δεν την πτόησε. Στη διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ευστοχώντας και στα πέντε.

Τον παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί ιδανικά, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Έδειξε αναποτελεσματικότητα στο προηγούμενο ματς μπροστά στο κοινό της, ενώ απέτυχε να βρει δίχτυα και στα δύο παιχνίδια του ημιτελικού. Φυσικά είναι υποχρεωμένη να βγάλει μια πολύ καλύτερη εικόνα σήμερα, καθώς η αντίπαλός της δεν πρόκειται να αφήσει ανεκμετάλλευτη οποιαδήποτε αστάθεια υπάρξει. Είναι παρ’ όλα αυτά σκληροτράχηλη στα εντός της η Ινβερνές, καθώς παραμένει αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έδωσε, έχοντας σκοράρει στα πέντε από αυτά, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι τιμωρημένοι Ντάφι και Ντεβάιν.

Ινβερνές Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Χιμπέρνιαν, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο ΜακΤζιν στο 44’ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σκοτ πετυχαίνοντας χατ-τρικ (48’,61’,88’).

Δεν έκλεισε με θετικό αποτέλεσμα την κανονική διάρκεια της σεζόν η Σεντ Τζόνστον κόντρα στη Χιμπέρνιαν. Πάλεψε μεσοεπιθετικά, όμως ήταν αναποτελεσματική όσες φορές βρέθηκε μπροστά στην αντίπαλη εστία, μένοντας εν τέλη στο μηδέν. Αμυντικά δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι αποδείχθηκαν αποτελεσματικότεροι, παραβιάζοντας την εστία της τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Να αποδείξει ότι δεν άξιζε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση θέλει να αποδείξει, φεύγοντας αρχικά με θετικό αποτέλεσμα από τη σκληρή έδρα της Ινβερνές. Κακή χρονιά για τα δεδομένα στα οποία μας έχει συνηθίσει, καθώς φάνηκε να έχει πολλά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, ενώ υπήρξαν και μεγάλα διαστήματα στα οποία είχε επιθετική δυστοκία. Όλα αυτά φυσικά την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση εντός του γκρουπ υποβιβασμού, όπου δεν μπόρεσε να διεκδικήσει καν την παραμονή της, αφού η διαφορά βαθμών ήταν αρκετά μεγάλη για να καλυφθεί. Κακή η εικόνα της στις εξόδους της, δυσκολεύεται αρκετά, καθώς δέχεται με τεράστια ευκολία γκολ, ενώ σπανίως σκοράρει εξίσου. Χωρίς τους Κέιν, Γουόδερσπουν, Μπράισον και Γκάλαχερ αναμένεται να ταξιδέψει, καθώς ταλαιπωρούνται ακόμα από προβλήματα τραυματισμών.

Σεντ Τζόνστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Ινβερνές – Σεντ Τζόνστον στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ