*Πρώτη αναμέτρηση των πλέι άουτ της Σέριε Β. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ δεν ακολουθεί παράταση, αλλά την παραμονή κερδίζει η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στη βαθμολογία (Κοζέντσα). Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Κοζέντσα (20/5).

*Στην κανονική διάρκεια: Κοζέντσα – Βιτσέντζα 2-1, Βιτσέντζα – Κοζέντσα 0-0

*Κατάμεστο αναμένεται το “Romeo Menti”, στις κερκίδες αυτού θα βρεθούν και 1.300 οπαδοί της Κοζέντσα.

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Αλεσάντρια. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 23′ ο Ντε Μάιο. Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε όντας στον πάγκο ο Κρισάντο (71′).

Η Βιτσέντζα εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ από την σπουδαία νίκη επί της Λέτσε με ανατροπή στο 13ο (!!) λεπτό των καθυστερήσεων, καταφέρνοντας να κάνει το 3Χ3 στην έδρα της Αλεσάντρια (1-0) την προηγούμενη βδομάδα. Το εν λόγω αποτέλεσμα της επέτρεψε να τερματίσει στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα που της δίνει άλλη μία ευκαιρία για παραμονή μέσω των πλέι άουτ. “Είχαμε 95% πιθανότητες για υποβιβασμό, αλλά βγήκε η υπερηφάνεια μας”, είπε ο Ντε Μάιο (ΑΜ, 20/1), ενώ ο Τζιακομέλι (ΕΠ, 32/2) ανέφερε:

“Έχουμε ένα ακόμα βήμα, λίγοι πίστευαν στην παραμονή μας”. Στις έντεκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της η Βιτσέντζα γνώρισε μόλις δύο ήττες από Πάρμα (1-0) και Περούτζια (2-1): Στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι “μπιανκορόσι” αγνοούν τη νίκη στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις με την Κοζέντσα, μετρώντας ισάριθμες ισοπαλίες στις οποίες σκόραραν και δέχτηκαν από ένα γκολ. Υπολογίζεται και πάλι ο Τεόντορτσικ, εκτός αποστολής τέθηκε ο Κρέκο.

ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Τσιταντέλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζίλι στο 65′.

Το καθήκον της έκανε η Κοζέντσα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε νωθρά και δέχτηκε πίεση, ανέβασε σιγά – σιγά ρυθμούς καταφέρνοντας βρει το πολυπόθητο γκολ με πανέμορφη κεφαλιά – ψαράκι του Ζίλι κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Τσιταντέλα, επικρατώντας με 1-0 στο “San Vito-Luigi Marulla”. Κατακτώντας την 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα δώσει την δεύτερη αναμέτρηση των πλέι άουτ με την Βιτσέντζα στην έδρα της, ενώ διατηρεί το πλεονέκτημα παραμονής στην κατηγορία σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 30 Ιανουαρίου 2021 για να βρούμε την τελευταία εκτός έδρας νίκη των “λύκων” στη Σέριε Β: Έκτοτε σημείωσαν έντεκα ισοπαλίες και 17 ήττες. “Πάμε στην έδρα της Βιτσέντζα για να κάνουμε το παιχνίδι μας, παρά το μικρό προβάδισμα που έχουμε και δεν πρέπει να μας επηρεάσει”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής Μπιζόλι που θα ανακοινώσει την αποστολή τους ανήμερα της αναμέτρησης. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, θέλει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

ΚΟΖΕΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Βιτσέντζα – Κοζέντσα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ