Η επιστροφή των Ευρωπαίων, αξίζει το ρίσκο

Ανανεώθηκε:
Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά Ισπανίας

Τελικά, ούτε Ανάσταση για την Άρσεναλ, αλλά ούτε και για την Τότεναμ και παραλίγο να έχουμε περιφορά επιταφίου και για την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Είπαμε όμως, ο Απρίλιος είναι ο μήνας των αλλοπρόσαλλων αποτελεσμάτων και θα πρέπει να σκεφτόμαστε πιο πονηρά για τα προγνωστικά από το κουπόνι στοιχήματος. Πέσαμε έξω λοιπόν για την Άρσεναλ, που τώρα στο φινάλε φαίνεται πως δεν αντέχει την πίεση, ενώ η Μπρέντφορντ μας έβγαλε το «2» στο 95’! Στο ίδιο λεπτό πήγε να βγει και το σημείο για τη Λάτσιο, αλλά έμεινε το 1-1 με την Τορίνο και μας στενοχώρησε. Τέλος λοιπόν τα προγνωστικά, σε ματς στα οποία εμπλέκομαι με την μετάδοση. Πάντα μου πάνε κόντρα. Θα μου πεις, περίμενες να γκελάρει η Γιουβέντους με την Μπολόνια; Όχι βέβαια. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να είμαστε ακόμη πιο  ψυλλιασμένοι, σε ματς που φαίνονται κερδοφόρα, αλλά τελικά σε ρίχνουν σε παγίδα. Για σήμερα θα επιμείνουμε σε αγγλικά ματς και όχι μόνο.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ

Σήμερα έχει την ευκαιρία η Νιουκάστλ να μειώσει την διαφορά της από τις <<Αλεπούδες>> στους 3 βαθμούς, αν και το πιο πιθανό είναι να παραμείνει πίσω τους στο τέλος της σεζόν, καθώς έχει παίξει 2 παιχνίδια περισσότερα. Περίεργο θα είναι το παιχνίδι και δύσκολο να πούμε ποιος θα επικρατήσει διότι έχουν και οι δυο αρκετές απουσίες! Η Νιουκάστλ μετά την βαριά ήττα με 5-1 από την Τότεναμ, κατάφερε και κέρδισε εντός έδρας την Γούλβς, ανεβάζοντας κάπως έτσι ξανά την ψυχολογία της.

Νιουκάστλ – Λέστερ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβασμένη είναι όμως και η Λέστερ μετά την ιστορική για εκείνη ευρωπαϊκή πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα συναντήσει την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Θεωρώ πως θα δούμε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, αν και σίγουρα θα θέλει η Νιουκάστλ να πάρει εκδίκηση για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου όπου έχασε 4-0. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν στο Σέντ Τζέιμς Πάρκ, η Λέστερ κέρδισε 2-1. Στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν σημειωθεί από 3 γκολ και πάνω και πολύ πιθανό να συμβεί και σήμερα και θα το στηρίξω!

ΤΣΕΛΣΙ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Μπορεί οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να τελείωσαν αυτήν την βδομάδα για την Τσέλσι μετά τον αποκλεισμό της από την Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, έχει ένα ακόμα κύπελλο να εστιάσει, αυτό του φημισμένου Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς σήμερα παίζει στον ημιτελικό με την Κρίσταλ Πάλας στο Γουέμπλεϊ, ενώ περιμένει στον τελικό η Λίβερπουλ! Η Κρίσταλ Πάλας πραγματοποιεί μια αξιοπρεπή πορεία φέτος στο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Πατρίκ Βιεϊρά, ο οποίος δεν έχει πάρει τα εύσημα που του αναλογούν. Όμως προβλέπω ότι ηπορεία των «Αετών» στο Κύπελλο θα σταματήσει εδώ,  αφού η ομάδα του Τούχελ, έχει δείξει φοβερή αγωνιστική εικόνα τελευταία.

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και οι δυο έχουν 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, όμως η Τσέλσι έχει δυο λόγους παραπάνω που με κάνουν να πιστεύω αυτή τη πρόβλεψη. Ο ένας είναι πως ο Κόνορ Γκάλαχερ, βασικός και κομβικός παίχτης της Πάλας φέτος, δεν θα αγωνιστεί διότι είναι δανεικός από την Τσέλσι και ήταν όρος στη μεταγραφή να μην αγωνίζεται κόντρα στους «Μπλε». Ο δεύτερος λόγος είναι πως στις 9 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Τσέλσι έχει κερδίσει και τις 9! Πάντως,μιλάμε για αγώνα κυπέλλου και το σίγουρο είναι ότι η Κρίσταλ Πάλας, θα δώσει σκληρή μάχη. Θεωρώ πως έστω ένα γκολ θα καταφέρει να το πετύχει. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχει πετύχει 10 γκολ!

ΣΕΒΙΛΗ – ΡΕΑΛ  

Νομίζω πως είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την γηπεδούχο Σεβίλη, να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από την πρωτοπόρο Ρεάλ και να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Αντσελότι είναι «σκασμένη» μετά το θρίλερ με την Τσέλσι και την αγχωτική πρόκριση στην παράταση και πρέπει να πάρει ανάσες. Ο Ιταλός πιστεύω θα ξεκουράσει παίκτες, γιατί δεν έχει και βαθμολογικό άγχος, αφού προηγείται με 12 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Σεβίλλη – Ρεάλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει και ματς την Τετάρτη με την Οσασούνα, πριν τον μεγάλο ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι σε 9 ημέρες, οπότε η οικονομία δυνάμεων είναι απαραίτητη. Η Σεβίλη δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχει ρίξει το βάρος της στο πρωτάθλημα και θέλει πιο πολύ τη νίκη. Είναι και αήττητη στην έδρα της σε 17 σερί αγώνες! Θα την έπαιζα και ξερό άσο που δίνει 2.87, αλλά μπορούμε να το κάνουμε και πιο ασφαλές, με διπλή ευκαιρία.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ  

Προσωπικά πιστεύω, πως ούτε η Σπόρτινγκ προλαβαίνει την πρωτοπόρο Πόρτο, ούτε η Μπενφίκα προλαβαίνει την Σπόρτινγκ για την δεύτερη θέση και προνομιούχο, λόγω Τσάμπιονς Λιγκ. Οπότε πιο πολύ θα παίξουν για το γόητρο, με την Σπόρτινγκ όμως να έχει μπροστά της σε 4 ημέρες, τον ημιτελικό κυπέλλου με την Πόρτο, εκτός έδρας. Οπότε μπορεί και να εμφανιστεί με αλλαγές. Η Μπενφίκα είχε λιγότερο χρόνο να προετοιμαστεί για το ματς, μετά το εκπληκτικό 3-3 με την Λίβερπουλ και νομίζω ότι το κίνητρο της, είναι κυρίως να πάρει ρεβάνς για τις δύο σερί ήττες στο γήπεδο της από τα «Λιοντάρια» στον πρώτο γύρο (3-1) και το Λιγκ Καπ (2-1). Τουλάχιστον 3 γκολ σε αυτά τα δύο ματς και από τη στιγμή που δεν έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα παίξουν πιο χαλαρά, πιστεύω θα δούμε και πάλι γκολ.

Σπόρτινγκ – Μπενφίκα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Νιουκάστλ Λέστερ  over  2.5 (απόδοση 1.95)

Τσέλσι- Κρίσταλ Πάλας  1 & over 1.5 (απόδοση 1.91)

Τσέλσι- Κρίσταλ Πάλας ➡ G/G (απόδοση 1.91)

Σεβίλη – Ρεάλ   «1Χ»  (απόδοση  1.53)

Σεβίλη – Ρεάλ under  2.5  (απόδοση  1.80)

Σπόρτινγκ –Μπενφίκα  «1»  (απόδοση  1.95)

Σπόρτινγκ – Μπενφίκα G / G  (απόδοση   1.75)

Νιουκάστλ – Λέστερ ➡Over 2.5  (απόδοση  1.95)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ