2η αγωνιστική

*Μετρούν 3/4 επίσημα παιχνίδια με goal/goal μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Φρέντρικσταντ δεν έχει ηττηθεί από τη Γκρόρουντ στα 4 επίσημα σε επίπεδο πρωταθλήματος.

ΓΚΡΟΡΟΥΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο την KFUM Όσλο, για το πρωτάθλημα. Στο 23’ ο Νταλ σκόραρε για το 1-0, όμως στο 30’ ο Μέγερ και στο φινάλε του ημιχρόνου ο Χριστόφ έκαναν την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Χάμερ ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Γκρόρουντ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ανέλπιστα θα έλεγε κανείς, κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στο Όσλο, με αντίπαλο την KFUM (2-2), αν και για λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να κρατήσει και το “τρίποντο”. Σίγουρα ικανοποιημένος ο κόουτς Νίλσεν με την αντίδραση των παικτών του στο πρώτο μέρος και την ανατροπή. Είναι εκτός ο επιθετικός Σκάρχαϊμ Πέτερσεν. 

Γκρόρουντ Στατιστικά

*3/5 παιχνίδια είχαν over 2.5 τέρματα

*4/5 αναμετρήσεις έληξαν με goal/goal

*Δέχτηκε γκολ σε 9/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα 

ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 εντός έδρας, στη Στέρνταλς-Μπλινκ, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 4’ ο Στόκε έκανε το 0-1, όμως στο 7’ ο Έμπι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 41’ ο Μπέγκμπι έκανε την ανατροπή για τους γηπεδούχους στο ημίχρονο. Στο 72’ ο Λίλεμπο ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η Φρέντρικσταντ στραβοπάτησε στην πρώτη αγωνιστική, θα περίμενε κανείς να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα της και να πάρει τη νίκη απέναντι στη Στέρνταλς-Μπλινκ (2-2). Έδειξε εκ νέου ότι είναι μια καλή επιθετικά ομάδα, η οποία έχει θέματα στην αμυντική της λειτουργία. Χωρίς νίκη για δύο ματς μαζί με το τελευταίο φιλικό κόντρα στη Γκέτεμποργκ (3-0). Είναι εκτός αποστολής οι Άουκλαντ και Ρίκι Άλμπα, αμφίβολος ο Λίντστρεμ. Επιστρέφει ο αμυντικός Αλεεσάμι. 

Φρέντρικσταντ Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις με over 2.5

*3/5 παιχνίδια εληξαν με goal/goal

*Σκόραρε σε 6/10 τελευταία εκτός

Γκρόρουντ – Φρέντρικσταντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ