*Παιχνίδι για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Από 4/6 μεταξύ τους Over 3.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πισωγύρισμα η εκτός έδρας ήττα της περασμένης εβδομάδας απ’ την Κάρντιφ Σίτι, η Νότιγχαμ δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων. Είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, η Κάρντιφείχε ευκαιρίες και απείλησε περισσότερο την αντίπαλη εστία, πέτυχε δύο γκολ. Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ ήταν άστοχη στις λίγες καθαρές ευκαιρίες που έβγαλε και μοιραία σκόραρε στις καθυστερήσεις, δεν προλάβαινε κάτι περισσότερο.

Επιστροφή στις ήττες έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, η σημαντικότερη όλων ήταν το 1-0 επί της Άρσεναλ για το Κύπελλο (09/01). Έπειτα από 29 ματς βρίσκεται σε τροχιά πλέι-οφ, καθώς με 43 πόντους είναι μόλις στο -2 απ’ την εξάδα. Τελευταίες προσθήκες οι Παντσό (στόπερ, Ντιζόν), Λαριέα (δεξιός μπακ, Τορόντο) και Σάριτζ (επιθετικός, Στόουκ), χτύπησε σοβαρά και μένει εκτός για δύο μήνες ο πρώτος σκόρερ Γκράμπαν.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Κάρντιφ Σίτι. Ο Χάγκιλ το 1-0 στο 6’, το 2-0 έκανε ο Ντέιβις στο 65’. Μείωσε ο Ντέιβις στις καθυστερήσεις για τη Νότιγχαμ.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Με No Goal τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στην Betshop).

*Με Under 2.5 τα 3/6 τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΕΣΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην Μπράιτον, έγινε ακόμη μια ομάδα που υποχρεώνεται στην ισοπαλία εναντίον της. Πολύ καλύτερη η Λέστερ στο πρώτο ημίχρονο, κέρδιζε δίκαια 1-0. Ωστόσο, η Μπράιτον βελτιώθηκε αρκετά στο δεύτερο 45λεπτο, οι παρεμβάσεις του κόουτς Πότερ απ’ τον πάγκο έφεραν διαφορετικό πρόσωπο για την ομάδα του, δικαιώθηκε με το γκολ του Γουέλμπεκ στο 82’ για το τελικό 1-1.

Επιστροφή στις ισοπαλίες, ήταν η δεύτερη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει, ερχόταν απ’ την εντός έδρας ήττα 2-3 κόντρα στην Τότεναμ, νωρίτερα επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Λίβερπουλ. Στο 3-2-3 το ρεκόρ των «αλεπούδων» στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, σχεδόν όλα τα ματς αυτού του σερί είχαν υψηλό σκορ. Ανέβηκε στους 26 πόντους η Λέστερ και βρίσκεται στην 10η θέση και το -10 απ’ την εξάδα, μετρά δύο ματς λιγότερα απ’ τις περισσότερες ομάδες.

Παραμένουν εκτός οι Βάρντι, Έβανς, Καστάν και Μπέρτραντ, στο Κόπα Άφρικα ο Μεντί, επιστρέφουν οι Ντιντί και Ιχενάτσο, διαθέσιμος και ο Περέιρα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπράιτον. Το 1-0 ο Ντάκα στο 46’, το 1-1 έκανε ο Γουέλμπεκ στο 82’.

ΛΕΣΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 13/18 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 11/13 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Νότιγχαμ – Λέστερ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ