*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ιστλεϊ – Ντόβερ 4-1

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΤΟΒΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ντόβερ γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά πολύ «βαριά», με 5-0 εκτός έδρας από την Σόλιχαλ Μουρς, γνωρίζοντας όγδοη σερί νίκη, 20η σε 24 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα. Ακόμη αναζητεί λοιπόν την πρώτη της νίκη στη σεζόν, έχοντας να πανηγυρίσει νίκη σε επίσημο παιχνίδι από τις 22 Φεβρουαρίου του 2020, εποχή προ κορωνοϊού!

Φυσιολογικά λοιπόν παραμένει ουραγός, με την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας ακόμη μείον βαθμούς, ούσα στο -8 αυτή τη στιγμή, απέχοντας 32 βαθμούς από μία θέση παραμονής και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι αμυντικοί Γκριν, Τζόνσον, Μόουζες, ο επιθετικός Γκρέγκορι και οι μέσοι Κάτον, Μπραμπλ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ντόβερ έχασε με 5-0 εκτός έδρας από την Σόλιχαλ Μουρς, δεχόμενη πέντε γκολ από τον Ντάλας! Τα πρώτα δύο μέσα σε τρία λεπτά (8’, 10’), τα άλλα δύο μέσα σε τέσσερα λεπτά (35’, 39’) και το τελευταίο στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ντόβερ Στατιστικά

*Εχει τέσσερα σερί over 2,5 (δες το στην Betshop)

*Εχει 8/13 under 2,5 εντός έδρας, 6/11 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΣΤΛΕΪ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ιστλεϊ έχασε και από την Στόκπορτ με 3-0 εκτός έδρας, γνωρίζοντας τρίτη συνεχόμενη ήττα, όλες μακριά από το γήπεδο της. Αλλωστε στα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, κέρδισε μόνο την Ντάγκεναμ, χάνοντας στα έξι υπόλοιπα!

Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 14η θέση συγκεκριμένα, έχοντας μείνει αρκετά πίσω, στο -10 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο, έχοντας βέβαια και ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +15 από αυτήν.

Τιμωρημένοι είναι ο μέσος Χέσκεθ που ολοκληρώνει την ποινή του και ο αμυντικός Μαγκομά που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής. Και πουλήθηκε ο πρώτος της σκόρερ και βασικός επιθετικός Χάουζ στην Λίνκολν.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ιστλεϊ έχασε αρκετά εύκολα με 3-0 εκτός έδρας από την Στόκπορτ, με το πρώτο τέρμα να το δέχεται με αυτογκόλ του Τζόις στο 14ο λεπτό, ενώ ο Μάντεν στο 40’ έκανε το 2-0, με τον Τζένινγκς στο 74ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ, παίζοντας στα τελευταία 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Ιστλεϊ Στατιστικά

*Εχει έξι συνεχόμενα over 2,5.

*Οι οκτώ από τους 13 αγώνες της εκτός έδρας είχαν 2-3 γκολ.

Ντόβερ – Ιστλεϊ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ