*Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Στον πρώτο γύρο: Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 1-3.

*Ο Βόλος παραμένει αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2-0).

ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Μπορεί να κατηγορεί μόνο τον εαυτό του για την ήττα του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Έκανε τρομερό πρώτο ημίχρονο, έβγαλε ευκαιρίες μ’ όλους τους τρόπους, συνολικά είχε 9 τελικές προσπάθειες, οι τέσσερις στην εστία! Έπεσε πάνω στον γκολκίπερ Παπαδόπουλο, ο οποίος ίσως έκανε την εμφάνιση της χρονιάς, λίγο πριν το ημίχρονο δέχτηκε το γκολ του Σόνι. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας βελτιώθηκε, ήταν ανώτερος και θα μπορούσε να φτάσε σε δεύτερο γκολ, ο Βόλος έπεσε πολύ και μοιραία ηττήθηκε.

«Δεχτήκαμε γκολ από μία… κρύα φάση, η μπάλα έμενε ζωντανή μέσα στην περιοχή μας. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι δεν κάναμε κάτι καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία, σουτάραμε, σεντράραμε, επιτεθήκαμε με όλους τους πιθανούς τρόπους, αλλά δε σκοράραμε και δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο κόουτς Μπράτσος, ο οποίος μάλλον παραμένει ως πρώτος προπονητής. Άμεση επιστροφή στις ήττες για την ομάδα του μετά το εντός έδρας 3-1 επί του Παναθηναϊκού, αυτή είναι η μοναδική νίκη των Θεσσαλών στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (1-3-7). Με 18 πόντους ο Βόλος είναι στην 10η θέση, στο +8 απ’ την τελική δυάδα, στο -8 απ’ την εξάδα, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα. Επιστρέφει ο Μπαρτόλο (Μέσος, 15,3), διαθέσιμος και ο Σοάρες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σόνι το γκολ στο 41’. Καλύτερος ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο, είχε τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας ισορρόπησε και διαχειρίστηκε την κατάσταση, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

ΒΟΛΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Σκόραρε στα 13/16 τελευταία παιχνίδια του (δες το στην Winmasters).

*2-3 γκολ στα 6/11 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δείχνει αποφασισμένος να «πουλήσει ακριβά το τομάρι του» ο Απόλλων Σμύρνης, το Σάββατο κράτησε στο εντός έδρας 0-0 τον Άρη. Πήρε εξαιρετικό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από μια πιο ποιοτική ομάδα, την απενεργοποίησε πλήρως χάρη στα τρεξίματα και το σοβαρό πλάνο του κόουτς Γκρότε. Μάλιστα, ο Απόλλων είχε τις πιο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει τη νίκη με τους Μπαξεβανίδη και Σίγκνεβιτς.

«Χαίρομαι για τον πρώτο βαθμό, αν και μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις. Στο μέλλον θα πάμε καλύτερα. Η βάση της ομάδας θα είναι η άμυνα και από εκεί θα ξεκινούν οι επιθετικές ευκαιρίες μας», είπε ο Γκρότε, που ρωτήθηκε για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Θα είναι δύσκολο, θα υπάρχει κούραση από τα πολλά ματς και από τους παίκτες που είχαν κορωνοϊό, αλλά έτσι έχουμε και τη δυνατότητα να πάρουμε πολλούς βαθμούς». Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα 0-3 απ’ τον ΟΦΗ, είχε προηγηθεί το σπουδαίο 0-0 με τον Ολυμπιακό.

Έχει μόλις ένα «τρίποντο» φέτος, το πήρε εντός έδρας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Με 9 πόντους είναι τελευταίος, στο -1 απ’ τον Ατρόμητο και στο -5 απ’ την απευθείας παραμονή, όμως έχει ένα και δύο ματς λιγότερα από Ατρόμητο και Λαμία αντίστοιχα. Επιστρέφει ο Γιακιμόφσκι (Αμυντικός, 2), έμειναν εκτός οι Μπαξεβανίδης και Φαν Λα Πάρα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Άρη. Στάθηκε εξαιρετικά ο Απόλλων Σμύρνης, δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ απ’ τον Άρη, είχε τις πιο μεγάλες φάσεις για να σκοράρει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δε σκόραρε στα 6/8 τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2.5 στα 5/8 τελευταία παιχνίδια του.

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ