*13η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστρέφει στη δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες, τελευταία του υποχρέωση ήταν το εντός έδρας 0-0 με τον Αστέρα Βλαχιώτη στις 19 Δεκεμβρίου. Έκτοτε έπεσε θύμα διαδοχικών αναβολών. Ήταν καλύτερος απ’ τον αντίπαλο, είχε ευκαιρίες, ωστόσο δεν είχε αποτελεσματικότητα, ο Αστέρας έπαιζε μόνο για την ισοπαλία και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Στο 3-2-3 το ρεκόρ της ομάδας του Ηρακλείου έπειτα από οκτώ αγώνες, με 11 πόντους είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας, στο +5 απ’ την τελευταία τετράδα. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή, όμως υπάρχουν απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. Καλύτερος ο Εργοτέλης, αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 6/8 Under 2.5 στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*Μετρά 6/8 ΝG στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έκλεισε το 2021 με άσχημο τρόπο, καθώς επέστρεψε στις ήττες στο εντός έδρας ματς με την Καλαμάτα. Δέχτηκε γκολ πολύ νωρίς, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να απειλήσει μια ανώτερη ομάδα, παρότι το πάλεψε. Στο φινάλε ήρθε το 0-2 για την Καλαμάτα, που κέρδισε δίκαια. Επιστροφή στις ήττες για την ομάδα της Ιεράπετρας έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), είχαν προηγηθεί δύο νίκες με Κηφισιά (2-0) και Επισκοπή (0-1) και οι ισοπαλίες με ΑΕΚ Β’ (2-2 εκτός) και Ρόδο (1-1 εντός). Πλέον έχει ρεκόρ 2-3-4 και με 9 πόντους είναι στην 11η θέση. Τα προβλήματα με τα κρούσματα covid-19 υποχώρησαν, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στην Καλαμάτα. Αμφότερα τα γκολ ο Λουκίνας στο 5’ και το 87’.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 5/9 ΝG στο πρωτάθλημα.

*Under 2.5 τα 5/8 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Εργοτέλης – ΟΦ Ιεράπετρας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ