*10η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα η Ζάκυνθος στο εκτός έδρας μεσοβδόμαδα κόντρα στην Καλλιθέα, το έργο της ήταν ούτως ή άλλως ιδιαίτερα δύσκολο. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλό, ούτως ή άλλως η ήττα ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Δεύτερο σερί ματς που χάνει μετά το εκτός έδρας 5-0 απ’ την Καλαμάτα, είχε προηγηθεί ο πρώτος κερδισμένος πόντος στο εντός έδρας 0-0 με την ΑΕΚ Β’. Είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές ήττες για την ομάδα του Ιονίου, ο κόουτς Νόλης δεν έχει άλλες επιλογές, το ρόστερ είναι μετρημένο στους 13 παίκτες και με αυτούς θα πορευτεί και σήμερα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην Καλλιθέα στις 22 Δεκέμβρη. Ο Μουνιέ το 1-0 στο 17’, το 2-0 έκανε ο Μαρουκάκης στο 81’.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 8/8 ΝG στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στις ήττες για τον Παναθηναϊκό Β’, που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στα Χανιά εντός έδρας. Δεν έκανε καλή εμφάνιση, ο αντίπαλος ήταν πιο σοβαρός και αποτελεσματικός, διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση και επικράτησε δίκαια. «Τα Χανιά είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο για μας να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε και εμείς γκολ. Παίξαμε στα ίσια, δεν κλειστήκαμε καθόλου. Θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και να βελτιωνόμαστε και σε ατομικό επίπεδο και σαν σύνολο», είπε ο κόουτς Βονόρτας.

Επιστροφή στις ήττες για τους πράσινους, που έχουν ρεκόρ 2-1-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, με 10 πόντους είναι στην 10η θέση του νότιου ομίλου. Μετά τα τεστ της Δευτέρας (27/12) βρέθηκαν έξι κρούσματα Covid-19, που αφορούν σε παίκτες και μέλη του τεχνικού επιτελείου. Η αποστολή: Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Βαγιαννίδης, Ηλιάδης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κωστόπουλος, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Ματσαδές, Οικονομάκης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στα Χανιά. Το 0-1 ο Βασιλόγιαννης στο 68’, το 0-2 έκανε ο Κογιέτε στο 87’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 Goal τα 6/8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Under 2.5 τα 5/8 ματς στο πρωτάθλημα.

Ζάκυνθος – Παναθηναϊκός Β’ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ