*10η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΑΝΑΛΥΣΗ

Έχει «σκαλώσει» στις ισοπαλίες, προσπαθεί να ξεφύγει και δεν μπορεί. Την περασμένη εβδομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας, παρότι ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, είχε τρία δοκάρια και αρκετές καλές στιγμές. «Το «χτίσιμο» του παιχνιδιού μας από πίσω είναι καλό, στις τελικές αποφάσεις θέλουμε μεγαλύτερη προσοχή. Οι ομάδες συνήθως μας περιμένουν πίσω, υπάρχει πολύς κόσμος στην περιοχή και εκεί παίζει σημαντικό ρόλο η τελική απόφαση, καλύτερη πάσα, καλύτερη σέντρα, καλύτερο τελείωμα», είπε ο κόουτς Ιμπαγάσα.

Παραμένει αήττητη η ομάδα του, έχει ρεκόρ 3-5-0, σκόραρε στα πέντε εκ των οκτώ παιχνιδιών. Ντεμπούτο κάνει σήμερα ο Πινακάς, η αποστολή: Κουτσίδης, Μπαγκαλιάνης, Νίκας, Βοΐλης, Καραργύρης, Α. Μπα, Ντόι, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Κίτσος, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Λιάτσος, Γκαλιάνι, Μαυρουδής, Πινακάς, Κεραμίδας, Σπυριδάκης.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. Τρία δοκάρια είχε ο Ολυμπιακός Β’.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 5/8 Under 2.5 στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*Μετρά 4/8 G/G στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είναι σε καλή κατάσταση, το έδειξε και με την άνετη πρόκριση επί του Αγίου Νικολάου στο Κύπελλο. Είχε τον πρώτο λόγο μετά το εκτός έδρας 1-0, πήρε την πρόκριση με το ευρύ 5-0 της ρεβάνς, σε ματς που ήταν κυρίαρχη. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 1-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας, μια δύσκολη –όμως δίκαιη- νίκη. Στο 4-1-2 το ρεκόρ της ομάδας της Καρδίτσας στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, με 16 πόντους καταλαμβάνει την τρίτη θέση του βορείου ομίλου, βρίσκεται στο -5 απ’ τη δεύτερη Βέροια και στο -6 απ’ την πρωτοπόρο Ξάνθη. Ανακοίνωσε τρία κρούσματα, χωρίς να αναφέρει ονόματα, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Πλέγας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 5-0 επί του Αγίου Νικολάου για το Κύπελλο. Με πέναλτι του Πολίτη το 1-0, το 2-0 έκανε ο Αθανασιάδης στο 54’, ο Πλέγας το 3-0 στο 62’. Στο 68’ το 4-0 απ’ τον Κοτσώνη, ο Πλέγας το 5-0 στο 70’. Με δέκα παίκτες απ’ το 71’ η Αναγέννηση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Με NG ολοκληρώθηκαν τα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Μετράει 8/13 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Ολυμπιακός Β’ – Αναγέννηση Καρδίτσας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ