*20η αγωνιστική.

*Η Γουέστ Χαμ έρχεται από 4/5 νίκες κόντρα στη Γουότφορντ στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ (4-0-1).

*Η Γουέστ Χαμ κέρδισε μόλις μια φορά το τελευταίο ματς της χρονιάς στα τελευταία 12 ημερολογιακά έτη (1-4-7).

*Ο Εμάνουελ Ντένις έχει συμμετοχή σε 9 γκολ στις τελευταίες εφτά συμμετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ (5 γκολ, 4 ασίστ).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

«Χτυπήθηκε» αλύπητα απ’ τον κορονοϊό, έπαιξε τελευταία φορά στις 10 Δεκέμβρη, έκτοτε αναβλήθηκαν τρεις αναμετρήσεις της, κόντρα σε Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς. Στην τελευταία της υποχρέωση ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ την Μπρέντφορντ με ανατροπή. Είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο και λίγο αργότερα βρήκε το γκολ από κόρνερ, η Μπρέντφορντ δεν είχε ουσία. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε, η Γουότφορντ έπαιζε μόνο με αντεπιθέσεις, η Μπρέντφορντ πίεζε και εντέλει βρήκε τη λύση στο 84’. Από εκεί και έπειτα πήρε τον πλήρη έλεγχο, κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις και έφτασε στην ανατροπή του σκορ!

Ήταν η έκτη ήττα στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές για τις «σφήκες», είχαν προηγηθεί εκείνες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι (1-3 εντός), Τσέλσι (1-2 εντός), Λέστερ (4-2 εκτός), Σαουθάμπτον (0-1 εντός) και Άρσεναλ (1-0 εκτός), στο μεσοδιάστημα επικράτησε 4-1 εντός έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με 13 πόντους οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 17η θέση, είναι στο +3 απ’ την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία για την επιστροφή στη δράση, ο Ρανιέρι επεσήμανε χθες ότι η ομάδα του έκανε μόλις μια κανονική προπόνηση μετά τις 10 Δεκέμβρη, το θετικό είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν περιπτώσεις Covid-19 στο εσωτερικό της. Επιστρέφει ο Σιεράλτα (Αμυντικός, 3), αρκετές οι απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Μπρέντφορντ στις 10 Δεκεμβρίου. Το 0-1 ο Ντένις στο 24’, το 1-1 έκανε ο Γιάνσον στο 84’, το 2-1 ήρθε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μπεμό. Δικαιούταν ένα γκολ η Μπρέντφορντ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος δεν απειλήθηκε.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 6/8 πρόσφατα παιχνίδια (δες το στη betshops).

*Over 3.5 τα 5/9 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Τίποτα δεν της πηγαίνει καλά, έχασε και απ’ τη Σαουθάμπτον την Κυριακή εντός έδρας. Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, η Σαουθάμπτον πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0 και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Στο δεύτερο 45λεπτο το τέμπο έγινε πιο υψηλό, η Γουέστ Χαμ ισοφάρισε, ωστόσο οι «Άγιοι» είχαν τις απαντήσεις, προηγήθηκαν εκ νέου και μετά το 2-2 έψαξαν το νικητήριο γκολ, το βρήκαν από στατικό χτύπημα. Δεν έκαναν τρομερή εμφάνιση, ήταν αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν την αφέλεια στην άμυνα της Γουέστ Χαμ.

Ακόμη μια ήττα για την ομάδα του Μόγιες, ήταν η τρίτη διαδοχική σ’ όλες τις διοργανώσεις, τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς, είχαν προηγηθεί εκείνες από Τότεναμ (2-1 εκτός) και Άρσεναλ (2-0 εκτός) για Λιγκ Καπ και Πρέμιερ Λιγκ αντίστοιχα. Στο 1-2-2 το ρεκόρ της στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος, έμεινε στους 28 πόντους και υποχώρησε στην έκτη θέση, στο -7 πλέον απ’ την Άρσεναλ. Είναι τραγική εκτός έδρας, πήρε μόλις έναν πόντο στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της στην Πρέμιερ (0-1-3), δε σκόραρε στα 3/4 ματς! Τιμωρημένος ο βασικότατος και πολύτιμος Ράις, παραμένουν τραυματίες οι Ογκμπόνα, Ζουμά και Κρέσγουελ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Το 0-1 ο Ελιουνούσι στο 8’, ισοφάρισε ο Αντόνιο στο 49’, το 1-2 έκανε ο Γουόρντ-Πράους στο 61’ με πέναλτι, έκανε το 2-2 ο Μπενράμα στο 64’, ωστόσο το τελικό 2-3 έκανε ο Μπεντνάρεκ στο 70’.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 5/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

Γουότφορντ – Γουέστ Χαμ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ