*6η αγωνιστική.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα της φιλόδοξης Καλαμάτας την περασμένη εβδομάδα, υπέστη μια φυσιολογική ήττα, ωστόσο η εικόνα του δεν ήταν κακή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση, είχε καλές στιγμές και θα μπορούσε να προηγηθεί, ωστόσο λίγο πριν την ανάπαυλα δέχτηκε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος δεν είχε φάσεις το ματς, η Καλαμάτα διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση και σκόραρε δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις με τρομερό γκολ του Αναστασόπουλου πίσω απ’ τη σέντρα.

«Έχουμε μιλήσει με τους παίκτες και πρέπει να ξεπεράσουμε την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας. Δεν μας άξιζε αλλά αυτό θα πρέπει να το δούμε μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που παίζει επιθετικά χωρίς σκοπιμότητες και είμαι σίγουρος ότι θα διεξαχθεί ένα πολύ ωραίο παιχνίδι», είπε ο κόουτς Μπαδήμας. Στο 2-1-2 το ρεκόρ της ομάδας του έπειτα από πέντε αγωνιστικές, με 7 πόντους είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Η αποστολή: Τσέλιος, Τζελέπης, Σερβιλάκης, Ποζατζίδης, Κατσούρρι, Ντουμάνης, Μίκο, Κόλα, Σαρρής, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Πέϊος, Νεράλ, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Χοσάμ, Κουατένγκ, Μπαρ, Κόνραντ, Πατρινός, Αλεξάκης .

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην Καλαμάτα. Ο Μαρκόφσκι το 1-0 στο 45’, το 2-0 έκανε ο Αναστασόπουλος στις καθυστερήσεις.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 4/5 Under 2.5 στο πρωτάθλημα (δες το στη betshop).

*Μετρά 4/5 ΝG στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιστροφή στις απώλειες για τον Παναθηναϊκό Β’, που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Καραϊσκάκη την περασμένη εβδομάδα. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο πίεσε και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με δύο πέναλτι. Ο Καραϊσκάκης δεν παράτησε το παιχνίδι, βρήκε τις στιγμές του και ισοφάρισε, το ματς από εκεί και έπειτα «έσβησε», αμφότερες οι ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία. Πρώτη ισοπαλία για τους πράσινους, που έρχονταν απ’ τη νίκη 2-1 εκτός έδρας επί της Καλαμάτας, είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Κηφισιά (2-0 εκτός) και ΑΕΚ Β’ (0-2 εντός).

Μπήκε στην αποστολή της πρώτης ομάδας ο Βαγιαννίδης και δεν υπολογίζεται, ωστόσο συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του κόουτς Βονόρτα οι Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης και Χριστογέωργος. Η αποστολή: Χριστογεώργος, Οικονομάκης, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Σαντικάι, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Κούτσιας, Αθανασακόπουλος, Δημητρίου, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Καρβούνης, Μαραθωνίτης, Ηλιάδης, Σέχου, Ματσαδές, Τσιριγώτης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Καραϊσκάκη. Στο 5’ το 0-1 απ’ τον Ενγκεμετσιού, ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με πέναλτι του Θεοχάρη στο 32’ και πήρε προβάδισμα με νέο πέναλτι του Σέχου στο 66’. Το τελικό 2-2 έκανε ο Βανκεβάι στο 69’.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 Goal τα 3/4 παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Under 2.5 τα 2/4 ματς στο πρωτάθλημα.

Εργοτέλης – Παναθηναϊκός Β’ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ