*Δεύτερος γύρος του FA Cup Αγγλίας. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει ρεβάνς στην έδρα της τωρινής φιλοξενούμενης.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες εντός της δεκαετίας.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΛΙΝΚΟΛΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α’ Αγγλίας)

Καλή εμφάνιση για τη Λίνκολν στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Καρλάιλ. Είχε τον έλεγχο της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, βρίσκοντας δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι ήταν σε γενικές γραμμές σταθερή, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της.

Πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί η Λίνκολν προκειμένου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χαρτλπουλ, εντός έδρας. Δεν πείθει στις τελευταίες εμφανίσεις της τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, καθώς μετράει μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχοντας σκοράρει μόλις 2 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 5.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Καρλάιλ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μαγκουάιρ στο 45’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Αρμέρ στο 69’. Την πρόκριση πήραν οι γηπεδούχοι στα πέναλτι με σκορ 4-3.

Λίνκολν Στατιστικά

*Με No Goal έληξαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’ Αγγλίας)

Πολύ αποτελεσματική εκτός έδρας εμφάνιση για τη Χάρτλπουλ κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες και απείλησε με αρκετές από αυτές την αντίπαλη εστία, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Η αμυντική της λειτουργία ήταν πολύ σταθερή και σε συνδυασμό με την αστοχία στη τελική προσπάθεια των γηπεδούχων, διατήρησε εύκολα ανέπαφη την εστία της.

Εξίσου αποτελεσματική εμφάνιση θέλει να κάνει και στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λίνκολν. Παρά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της, έδειξε πως είναι ανταγωνιστική και θέλει ιδανικά να πάρει ακόμα μία νίκη απέναντι σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με σκορ 0-3, στα πλαίσια της φάσης των «32» του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξε ο Σέλτον στο 11’, ενώ τα τέρματα διπλασίασε ο Μπράουν με αυτογκόλ στο 14’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκούντγουιν στο 59’.

Χάρτλπουλ Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με No Goal έληξαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Λίνκολν – Χάρτλπουλ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ