*Νοκ-άουτ αγώνας για την 5η φάση του Κυπέλλου. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

Δείτε τα Προγνωστικά Ελλάδας

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Παναχαϊκή, υπέστη σοκαριστική εκτός έδρας ήττα 3-1 απ’ τον Αχέρωνα Καναλακίου. Κακή εμφάνιση, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, έκανε αρκετά λάθη και δεν κατάφερε να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό του αντιπάλου, ηττήθηκε δίκαια. “Κάναμε φάσεις, είχαμε τον έλεγχο και ο αντίπαλος μας βρήκε 2-3 φορές σε αντεπιθέσεις και από αυτές έκανε γκολ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, είναι το πρώτο παιχνίδι, ψηλά το κεφάλι, έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια στη σειρά και δεν πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι”, είπε ο κόουτς Κάλαϊτζιτς.

Πρώτη ήττα σ’ όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα της Πάτρας, είχαν προηγηθεί 4/4 νίκες στο πλαίσιο του Κυπέλλου κόντρα σε Φωστήρα (2-1 εκτός), Αίαντα Σαλαμίνας (2-0 εκτός), Διαγόρα Βραχνέικων (1-0 εκτός) και Αιγάλεω (1-0 εντός).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 κόντρα στον Αχέρωνα Καναλακίου για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Winmasters).

*NG τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θλιβερή η εικόνα του στο εκτός έδρας απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη, διασύρθηκε 5-1 και έδειξε ότι χρειάζεται πολλή δουλειά. Μπήκε καλά στο χορτάρι, είχε μια-δυο στιγμές που μπορούσε να σκοράρει, ωστόσο μετά το 1-0 “κατέρρευσε”. Έγινε έρμαιο στις ορέξεις των κιτρινόμαυρων, έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, δέχτηκε άλλα τρία γκολ μέχρι το ημίχρονο και κάπου εκεί το ματς τελείωσε οριστικά. Τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός απλά προσπάθησε να μην πάρει έκταση το σκορ, το “χρωστά” και στον γκολκίπερ Μελίσσα.

“Το πρόβλημά μας είναι ότι κάνουμε ένα λάθος, το οποίο είναι αβίαστο, κι αυτό μας κοστίζει καθώς δεν έχουμε τους παίκτες με την προσωπικότητα να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Αυτό φαίνεται από τις επιλογές και τις αποφάσεις μας”, είπε ο κόουτς Αναστασίου. Ακόμη μία ήττα για την ομάδα του Αγρινίου, ήταν η τέταρτη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, που πήρε μόλις έναν πόντο, στο εκτός έδρας 2-2 με τη Λαμία, έχασε επίσης από ΑΕΚ (1-3), ΠΑΟΚ (1-2) και ΟΦΗ (1-2).

Υπέστη ρήξη χιαστών ο μέσος Βαρόνε, έρχεται να προστεθεί στα ήδη πολλά προβλήματα. Η αποστολή: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-1 κόντρα στον Άρη. Ο Καμαρά με πέναλτι το 1-0 στο 18’, ο Μπερτόλιο το 2-0 στο 34’, το 3-0 έκανε ο Σούντγκρεν τρία λεπτά αργότερα. Ο Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι το 4-0 στο 43’, το 5-0 ήρθε απ’ τον Εντιαγέ στο 52’. Μείωσε ο Βέργος με πέναλτι στο 67’. Θλιβερή η εικόνα του Παναιτωλικού, απόλυτα δίκαιη η επικράτηση του Άρη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 6/7 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ.

*G/G τα 6/7 ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Παναχαϊκή – Παναιτωλικός στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ