15η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΙΚΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αναποτελεσματική εμφάνιση και μοίρασμα βαθμών για τη Γουίκομ στην έδρα της Ρόδεραμ. Δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες, όμως δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την αντίπαλη εστία. Στο αμυντικό της κομμάτι δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση, καθώς οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν εξίσου την εστία της.

Να διατηρήσει το αήττητο σερί που έχει δημιουργήσει στο πρωτάθλημα θέλει η Γουίκομ που θα φιλοξενήσει την Κρου. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την αντίπαλό της, ενώ παράλληλα διατηρεί το απόλυτο εντός έδρας, μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας πετύχει 11 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 5.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο τη Ρόδεραμ, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ελάχιστες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν.

Γουίκομ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στη Stoiximan)

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κακή εντός έδρας εμφάνιση και ήττα για την Κρου με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Πολλά τα προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι, τα οποία δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα οι φιλοξενούμενοι και τη φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ.

Βελτίωσε στην εμφάνισή της χρειάζεται η Κρου προκειμένου να έχει πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουίκομ. Παρά τις τελευταίες πολύ μέτριες και αναποτελεσματικές εμφανίσεις της, μακριά από το γήπεδό της είναι αρκετά ανταγωνιστική.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Σάντερλαντ με σκορ 0-4, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Τόμας με αυτογκόλ στο 25’, ενώ ο Στιούαρτ με δύο προσωπικά του γκολ αύξησε τη διαφορά στο 32’ και στο 55’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντατζάκου στο 73’.

Κρου Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουίκομ – Κρου στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ