13η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΧΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν κατάφερε να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα τη νίκη που πήρε η Χαλ, η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Χάντερσφιλντ. Παρά το γεγονός πως είχε τον έλεγχο της μπάλας και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους και υπέκυψε σε αυτή δεχόμενη δύο γκολ.

Αντίδραση θέλει να βγάλει στην επιστροφή της στα εντός έδρας παιχνίδια όπου θα φιλοξενήσει την Πιτέρμπορο. Το παλεύει περισσότερο στο γήπεδό της η Χαλ που πήρε νίκη στην προηγούμενη αναμέτρηση της εκεί και θέλει ιδανικά να επαναλάβει. Έχει την ευκαιρία να το πετύχει, καθώς η αντίπαλός της έχει σοβαρά προβλήματα στο αμυντικό της κομμάτι και δεν πείθει καθόλου με τις εμφανίσεις της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Χάντερσφιλντ με σκορ 2-0, στα πλαίσια της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Λις στο 9’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χολμς στο 73’.

Χαλ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ

Συνέχισε το αρνητικό της σερί η Πιτέρμπορο που ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μίντλεσμπρο. Είχε την κατοχή της μπάλας, είχε λίγες ευκαιρίες, όμως δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την αντίπαλη εστία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα. Στο αμυντικό της κομμάτι είχε τα συνηθισμένα της πλέον προβλήματα και δεν μπόρεσε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους γηπεδούχους που το εκμεταλλεύτηκαν και σκόραραν δύο φορές.

Αντίδραση θέλει να βγάλει στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της με αντίπαλο τη Χαλ. Μετράει έξι ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις μακριά από το γήπεδό της, έχοντας πετύχει 3 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί 18. Δεν πείθει καθόλου και δυσκολεύεται πάρα πολύ τόσο στο αμυντικό της κομμάτι, όσο και στη δημιουργία της. Παρόλα αυτά μπορεί να εκμεταλλευτεί την πολύ μέτρια κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι, καθώς επίσης και τα προβλήματα που έχουν στο αμυντικό τους κομμάτι προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες της για θετικό αποτέλεσμα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μίντλεσμπρο με σκορ 2-0, στα πλαίσια της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο ΜακΝάιρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 85’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κόμπερν στο 90+3.

Πιτέρμπορο Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Χαλ – Πιτέρμπορο στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ