*3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Τσέλσι και Μάλμε διασταύρωσαν ξίφη στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ της σεζόν 2018/19, με τους Λονδρέζους να πανηγυρίζουν δύο νίκες με συνολικό σκορ 5-1 (2-1 εκτός, 3-0 εντός).

*Η Τσέλσι παραμένει αήττητη κόντρα σε σουηδικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σημειώνοντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες..

*Ο Τόμας Τούχελ θα “γράψει” απόψε την 10η συμμετοχή του στον πάγκο της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπό τις οδηγίες του σε αυτό το διάστημα οι “μπλε” δέχτηκαν μόλις τρία γκολ.

*Η Μάλμε γνώρισε την ήττα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 0-24! Σε κάθε μία από αυτές δέχτηκε τουλάχιστον τρία γκολ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΤΣΕΛΣΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η Τσέλσι στο “Brentford Community”… Είχε σε μεγάλη φόρμα τον τερματοφύλακα Μεντί και φύλακα άγγελό της τα… δοκάρια και έτσι το συγκρότημα του Τούχελ επέστρεψε νικηφόρα από την έδρα της Μπρέντφορντ επικρατώντας με 1-0, παραμένοντας παράλληλα στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 19 βαθμούς (+1 από Λίβερπουλ, +2 από Μάντσεστερ Σίτι). Καταιγιστικοί ήταν οι γηπεδούχοι που είχαν δύο δοκάρια και στο σύνολο 16 τελικές (επτά στην εστία), για άλλη μία φορά παρουσιάστηκαν αποτελεσματικοί (και τυχεροί) οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Τούχελ που στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τρίποντο κόντρα στη Ζενίτ (1-0 εντός) γύρισαν με άδεια χέρια από το Τορίνο γνωρίζοντας την ήττα με το ίδιο σκορ από τη Γιουβέντους, απολογισμός που τους φέρει στο -3 από την τελευταία. Από την αρχή της σεζόν 2019/20 ο επιθετικός της Τσέλσι, Ρομέλου Λουκάκου, πέτυχε 14 γκολ (δύο πέναλτι) σε 18 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. “Σε γενικές γραμμές η Μάλμε είναι μία ομάδα που βγάζει αυτοπεποίθηση, δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση. Διαθέτει έναν πετυχημένο προπονητή με ένα ιδιαίτερο στιλ”, υπογράμμισε ο προπονητής Τούχελ που μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Τιάγκο Σίλβα και Ρίντιγκερ. Το Σάββατο (23/10) η Τσέλσι υποδέχεται τη Νόριτς.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Μπρέντφορντ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσίλγουελ στο 45′.

ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της (δες το στο Pamestoixima)

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΑΛΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε η Μάλμε από την έδρα της Έστερσουντ (3-0), αποτέλεσμα που την διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος με 44 βαθμούς, όσους έχουν Τζουργκάρντεν και ΑΪΚ, επτά στροφές πριν την ολοκλήρωση αυτού. Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή μπάλας. Ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση. Σκόραρε ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός, Αντόνιο Τσόλακ, φτάνοντας τα 16 γκολ σε 30 συμμετοχές. Δύο ήττες γνώρισε η Μάλμε στις ισάριθμες αγωνιστικές που έδωσε στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ από Ζενίτ (4-0 εκτός) και Γιουβέντους (3-0 εντός).

Απόψε θα αντιμετωπίσει μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία ομάδα από την Αγγλία. Το μακρινό 1979 είχε ηττηθεί με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του θρυλικού Μπράιαν Κλαφ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. “Όλοι γνωρίζουν πως έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη πρόκληση, μπορούμε να φτάσουμε σε μία μεγάλη εμφάνιση. Θέλω να δω προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου, πρέπει να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της Τσέλσι”, είπε ο προπονητής Τόμασον. Την Κυριακή (24/10) η Μάλμε ταξιδεύει στην έδρα της Βάρμπεργκ.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (3-0) της Έστερσουντ. Τα γκολ σημείωσαν οι Τσόλακ (42′ πεν.), Νάλιτς (53′) και Κρίστιανσεν (56′).

ΜΑΛΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Τσέλσι – Μάλμε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ