*3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Περνάνε στην φάση των «16» οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο, ενώ οι τρίτες ομάδες θα παίξουν μπαράζ με τις δεύτερες του Γιουρόπα Λιγκ για μια θέση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

*Είναι η πρώτη φορά που συναντά η μια την άλλη στην ιστορία τους.

*H Μπριζ έχει ηττηθεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της με αγγλική ομάδα. Συνολική προϊστορία με αγγλικές ομάδες: 6-5-15.

* Η Κλαμπ Μπριζ μετράει μόλις 1 νίκη στα 14 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ (1-6-7 συνολικά), αυτή που σημείωσε πέρυσι το Δεκέμβριο κόντρα στη Ζενίτ (3-0). Στα τέσσερα πιο πρόσφατα, ανεξαρτήτως έδρας, παραμένει αήττητη (2-2-0).

* Η Μάντσεστερ Σίτι έχει υποστεί μόλις 3 ήττες στα 18 τελευταία εκτός έδρας της στο Τσάμπιονς Λιγκ (12-3-3). Μόνο μία φορά στην προπονητική του καριέρα έχει χάσει 2 σερί εκτός έδρας στον θεσμό ο Γκουαρδιόλα.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Όλοι τη θεωρούσαν ξεγραμμένη όμως η ίδια έχει ήδη διαψεύσει τις εκτιμήσεις και έχει σημειώσει εξαιρετική αρχή στη διοργάνωση. Έπειτα από το «φρένο» που έβαλε στους αστέρες της Παρί, κατάφερε να κερδίσει και την Λειψία με 1-2 στην Γερμανία, σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για την τρίτη θέση, για την οποία απέκτησε ισχυρό προβάδισμα, καθώς διαθέτει ήδη διαφορά ασφαλείας από τους «Ταύρους». Τα δύο ματς απέναντι στην Σίτι του Γουαρδιόλα είναι μια καινούρια μεγάλη πρόκληση για την πρωταθλήτρια Βελγίου και όλοι στο σύλλογο ζουν και αναπνέουν για τον σημερινό αγώνα.

«Τα παιχνίδια που κάναμε κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι μπορούμε να πραγματοποιούμε εξαιρετικές εμφανίσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Το θέμα είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι κατά την άποψή μου είναι ένα επίπεδο πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν. Για να έχουμε ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες μας θα πρέπει να ξεπεράσουν τα όριά τους και οι υπόλοιποι θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι», επισήμανε ο προπονητής Κλεμάν.

Επιστρέφει ο αμυντικός χαφ Μπαλάντα ο οποίος λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Κολομβίας δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κόρτραϊκ. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ετοιμάζεται πάνοπλη για τον μεγάλο αυτό αγώνα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Με δύο τέρματα του αρχηγού Φόρμερ στο πρώτο ημίχρονο (32’, 45’) κέρδισε την περασμένη Παρασκευή την Κόρτραϊκ (2-0 εντός έδρας). Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα έδειξε μεγάλη χαλαρότητα και έδωσε το δικαίωμα στην Κόρτραϊκ να φτάσει σε κάποιο τέρμα.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ (δες το στη Betshop)

*Κέρδιζε στα 3/4 τελευταία πρώτα ημίχρονα των αγώνων της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η εν πολλοίς άδικη ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι την περασμένη αγωνιστική, την έφερε αυτόματα σε μειονεκτική θέση για την πρώτη θέση του ομίλου. Δεν θέλει άλλες απώλειες μέχρι το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στους Παριζιάνους και στόχος της είναι φυσικά οι δύο νίκες σε βάρος της Μπριζ. Ο Γκουαρντιόλα επισήμανε πως η σημερινή αντίπαλος των «Πολιτών» είναι μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου και πως θα αποτελεί μεγάλο σφάλμα αν οι παίκτες του υποτιμήσουν τον σημερινό αγώνα.

Σε ρυθμό ρελαντί έπαιξε στο εντός έδρας με την Μπέρνλι το Σάββατο και επιβλήθηκε 2-0, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ. Από τα πρώτα λεπτά επέβαλε την ανωτερότητά της και προηγήθηκε στο 12’, ενώ σφράγισε το τρίποντό της στο 70’ χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από την ομάδα του Ντάις.

Στα αγωνιστικά, προφυλάχθηκαν αλλά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπριζ ο κίπερ Έντερσον και ο φορ/εξτρέμ Ζεσούς. Πάντα εκτός ομάδας ο αριστερός μπακ Μεντί, χάνει το επόμενο δίμηνο ο εξτρέμ/φορ Φεράν Τόρες.

Προηγούμενο παιχνίδι: H άνετη επικράτηση με 2-0 επί της Μπέρνλι για το πρωτάθλημα.

Μάντσεστερ Σίτι Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν no goal

*Δεν κερδίζει στα τελευταία 3/4 πρώτα ημίχονα

Μπριζ – Μάντσεστερ Σίτι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ