*11η αγωνιστική

*Οι πέντε τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες έχουν λήξει G/G μαζί με over 2,5.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Μάνσφιλντ έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, με γκολ στο τελευταίο λεπτό, για το Λιγκ Τρόφι, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί ήδη από την συνέχεια του θεσμού. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της, έβδομη στα 10 τελευταία παιχνίδια που δεν κερδίζει, παρόλο που είχε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν! Και ειδικά στην έδρα της, έχει τέσσερις ήττες στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει.

Είναι πάρα πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στην τελευταία θέση παραμονής, σε απόσταση βολής, στο +2 για την ακρίβεια, από την ζώνη του υποβιβασμού! Και έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω, στο -6 συγκεκριμένα, από την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς για την άνοδο.

Απουσιάζουν οι τραυματίες αμυντικοί Περτς, Φόρεστερ, Νάρτεϊ και οι μέσοι Γκόρντον, Στερκ και τιμωρημένοι είναι ο μέσος Κουίν, ο αμυντικός Ρόουσον και ο επιθετικός Σινκλέρ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Μάνσφιλντ έχασε 1-2 εντός έδρας από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, με τέρμα που δέχθηκε στο 90’ από τον Καμπέρι, έχοντας βρεθεί να χάνει από τον Γουίνγκ στο 63ο λεπτό, πριν ισοφαρίσει με τον Κουίν στο 68’.

Μάνσφιλντ Στατιστικά

*Εχει 9/13 G/G στη σεζόν (δες το στην Interwetten)

*Εχει 6/8 over 2,5 εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΛΝΤΑΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ολνταμ ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Χάρογκεϊτ, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη ήττα, πέμπτη στα εφτά τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει μόνο μία νίκη, η οποία πάντως ήρθε μακριά από το γήπεδό της. Και αξίζει να σημειωθεί πώς και οι δύο φετινές της νίκες στο πρωτάθλημα έχουν επιτευχθεί μακριά από την έδρα της!

Είναι πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά σε απόσταση βολής, στο -2 για την ακρίβεια, από τις θέσεις παραμονής, έχοντας τη χειρότερη επίθεση μαζί με άλλες δύο ομάδες, ενώ είναι ισόβαθμη με την ουραγό που είναι και η μοναδική ομάδα που έχει από κάτω της.

Λείπει εδώ και λίγο καιρό ο βασικός γκολκίπερ Ρότζερς που είναι τραυματίας και πιο πρόσφατα χτύπησε και ο Χαρτ που θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ολνταμ έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Χάρογκεϊτ, αν και πλησίασε πρώτη στο γκολ, έχοντας δοκάρι, πριν δεχθεί τέρμα από τον Ντάιμοντ στο 29’. Αλλά είχε δοκάρι και στη συνέχεια, πριν δεχθεί και δεύτερο γκολ από τον Αρμστρονγκ στο 66’, καταφέρνοντας απλά να μειώσει με τον Βόαν στο 76ο λεπτό.

Ολνταμ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G μαζί με over 2,5.

*Εχει 4/6 over 2,5.

Μάνσφιλντ – Ολνταμ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ