*Προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Ο 1ος από κάθε όμιλο προκρίνεται στα τελικά της διοργάνωσης, ενώ ο 2ος παίζει μπαράζ.

*Στον πρώτο γύρο: Βοσνία – Καζακστάν 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Χωρίς νίκη παραμένει το Καζακστάν μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2/ 5-8 τα γκολ) στον 4ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ακόμη και έτσι μπορεί να ελπίζει για τη 2η θέση, καθώς βρίσκεται μόλις δύο πόντους μακριά της. Στις αρχές Σεπτέμβρη αναδείχθηκε ισόπαλο με Ουκρανία (2-2 εντός) και Βοσνία (2-2 εκτός), στο ενδιάμεσο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φινλανδίας (1-0 εκτός).

Με αντίπαλο τη σημερινή αντίπαλό του στη Ζένιτσα προηγήθηκε στο 51′, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν τα δεδομένα μέσα σε έντεκα λεπτά. Το γκολ του Ζαϊνουντίνοφ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων επέτρεψε στο Καζακστάν να αποφύγει την ήττα. Εκτός αποστολής τέθηκε ο αρχηγός Ταγκιμπέργκεν, τη θέση του οποίου θα καλύψει στο κέντρο ο Ζαρινμπέτοφ. Ένας τραυματισμός έθεσε νοκ άουτ τον Σουσενάτσεφ, γεγονός που επέτρεψε στον Ομιρτάγεφ να κληθεί στην Εθνική μετά από δύο χρόνια.

Εθνική Καζακστάν ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ποκατίλοβ (Καϊράτ Αλμάτι), Σεϊσέν (Ταράζ), Σάτσκι (Σαχτιόρ Καραγκαντί) – Αμυντικοί: Λογκβινένκο (Ακτόμπε), Μαλίγ (Τομπόλ Κοστανάι), Σόμκο (Ακτόμπε), Μπεισεμπέκοφ (Αστάνα), Βορογκόφσκι (Καϊράτ Αλμάτι), Μαρότσκιν (Τομπόλ Κοστανάι), Ερλάνοβ (Ακτόμπε), Μπιστρόβ (Αχμάτι Γκρόζνι), Αλίπ (Καϊράτ Αλμάτι), Ταϊκένοφ (Κασπί), Κασίμ (Κιζιλιάρ), Τουρουνμπάι (Ορνταμπάσι) – Μέσοι: Κουάτ (Αστάνα), Ζαγιουντίνοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ζούκοβ (Βίσλα Κρακοβίας), Βασίλιεβ (Αντιγιόν), Οράζοφ (Ακτόμπε), Ταπάλοφ (Ακζαγίκ), Ζαρινμπέτοφ (Τομπόλ Κοστανάι), Αστάνοφ (Ορνταμπάσι) – Επιθετικοί: Στσιότκιν (Ρότορ), Μουρταζάγεφ (Μπάλτικα), Ομιρτάγεφ (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Ζακσιλίκοφ (Ζέτσιου)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλο (2-2 εκτός) με την Βοσνία. Ο Κουάτ άνοιξε το σκορ στο 51′, απάντησαν οι γηπεδούχοι με Πιάνιτς (74′ πεν.) και Μέναλο (85′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζαϊνουτντίνοφ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 3,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του (δες το στο Pamestoixima)

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΟΣΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Απογοητεύει με την πορεία της στον 4ο όμιλο η Βοσνία, μη καταφέρνοντας να πανηγυρίσει τη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει τεθεί νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ, αντιθέτως βρίσκεται στο -2 από την Ουκρανία έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Στις 7 Σεπτεμβρίου έφτασε μία ανάσα από το “τρίποντο”, ωστόσο είδε τον Ζαϊνουτντίνοφ να ισοφαρίζει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2 στη Ζένιτσα με το Καζακστάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτεφ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Πιάνιτς για τις δύο σημαντικότατες αναμετρήσεις σε διάστημα τριών ημερών. Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο 35χρονος επιθετικός της Ίντερ, Έντιν Τζέκο, που μετράει 60 γκολ σε 116 συμμετοχές με το εθνόσημο. Εκτός τέθηκε και ο Σανιτσάνιν, το κενό του οποίου θα καλύψουν οι Γιόβιτσιτς και Χαντζιαχμέτοβιτς.

Εθνική Βοσνίας Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Σέχιτς (Κόνιασπορ), Βασίλι (Σεντ Πάουλι), Πίριτς (Ατρόμητος) – Αμυντικοί: Κολάσινατς (Άρσεναλ), Τσίβιτς (Φερεντσβάρος), Χατζικάντουνιτς (Ροστόφ), Χαντζικάντουνιτς (Ροστόφ), Αχμέντχοντζιτς (Μάλμε), Τσίπετιτς (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Ντούμιτς (Τβέντε), Κοβάσεβιτς (Φερεντσβάρος), Γιόβιτσιτς (Γκόριτσα), Νούκιτς (Τούζλα Σίτι), Γκαζιμπέγκοβιτς (Στουρμ Γκρατς) – Μέσοι: Τσίμιροτ (Σταντάρ Λιέγης), Γκόγιακ (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Σάριτς (Γκόριτσα), Στεβάνοβιτς (Κόνιασπορ), Χαντζιαχμέτοβιτς (Κόνιασπορ), Πρίτσιτς (Στρασμπούργκ), Μέναλο (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νάλιτς (Μάλμε), Ζίλκιτς (Ολίμπια) – Επιθετικοί: Ντεμίροβιτς (Φράιμπουργκ), Πρέβλιακ (Έουπεν), Τζέκο (Ίντερ).

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εντός) με το Καζακστάν.

ΒΟΣΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

Καζακστάν – Βοσνία στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ