Προγνωστικά Τένις: Φινάλε στη Σόφια με μονομαχία Σίννερ-Μονφίς

Spyros_Betarades
Σπύρος Ματσούκης
Ανανεώθηκε:
Τέννις slider

Γιάνικ Σίννερ – Γκαέλ Μονφίς

Οι δύο Top Seeders κατάφεραν να επιβεβαίωσουν τελικά τα προγνωστικά να φτάσουν αμφότεροι στον τελικό, μιας και Σίννερ και Μονφίλς θα κοντραριστούν για τον τίτλο του Sofia Open την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο Ιταλός πήρε τον τίτλο στη βουλγαρική πρωτεύουσα πέρυσι και τώρα βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από την επιτυχημένη υπεράσπιση του στέμματος του. Ο νεαρός είχε καλή πορεία μέχρι τώρα, σημειώνοντας straight set νίκες σετ σε όλα τα προηγούμενα ματς του.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την άλλη ο Μονφίς είχε εξίσου μια εύκολη πορεία μέχρι τον τελικό, ενώ μάλιστα έχει περάσει και δύο ώρες λιγότερες στο γήπεδο χάρη στις άνετες νίκες επί των Τζιανλούκα Μάγερ και Μάρκου Γκιρόν.

Σίγουρα ο Γάλλος θα θέλει εκίδκηση, για την ήττα του από τον Σίννερ σε ένα επικό ματς των πέντε σετ στο περασμένο US Open και με τη φόρμα που έχει δείξει στη διοργάνωση αυτή τη βδομάδα έχει κάθε δίκαιο να το πιστεύει. Αντίθετα ο Σίννερ χρειάστηκε να επιλύσει πολλά προβλήματα στις συναντήσεις του.

Τα στατιστικά στο σερβίς δεν ήταν τα καλύτερα και έτσι ο ο Μονφίς με τις εξαιρετικές επιστροφές του θα έχει δυνατότητα να ασκήσει ασφυκτική πίεση. Περιμένουμε ένα πολύ κλειστό ματς με τουλάχιστον ένα τάι-μπρεικ και έτσι η επιλογή του over δείχνει η καλύτερη στο σημερινό τελικό.

Εκτίμηση: over 22.5 γκέιμς (1.90)

Δείτε τα Προγνωστικά Tένις

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους! 21+
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ