Φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ – 2η αγωνιστική.

*Αυτή είναι η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση, καθώς και η πρώτη φορά που οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν βελγική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

*Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι σε γερμανική ομάδα (0-3-7). Τελευταία νίκη της, απέναντι στην Ντόρτμουντ με 2-1 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2003.

*Η Λειψία είναι αήττητη στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (4-1-0).

*Η Κλαμπ Μπριζ έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΛΕΙΨΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και γνώρισε τον διασυρμό στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι με 6-3, σε ένα παιχνίδι που η άμυνά της βρέθηκε σε κάκιστη μέρα και δεν μπορούσε να αναχαιτίσει τις προσπάθειες των σεληνιασμένων γηπεδούχων. Μοναδικός διασωθέντας από το «ναυάγιο» της πρεμιέρας στην Αγγλία, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Ενκουνκού που πέτυχε χατ τρικ και τράβηξε πάνω του πολλά βλέμματα.

Στο πρωτάθλημα, μολονότι η εικόνα της μέχρι και την περασμένη αγωνιστική ήταν ιδιαίτερα προβληματική, προέρχεται από την καλύτερή της φετινή εμφάνιση, αφού σκόρπισε την Χέρτα με 6-0 στην έδρα της, σκοράροντας τρεις φορές σε κάθε ημίχρονο. Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και η πρώτη μέσα στον Σεπτέμβριο.

Άπαντες στο στρατόπεδο των «Ταύρων» γνωρίζουν πως το παιχνίδι με την Μπριζ είναι κομβικής σημασίας για την κατάληψη της τρίτης θέσης, που αποτελεί και βασικό της στόχο για την συνέχεια. Ταλαιπωρείται με τραυματισμό ο βασικός μέσος Ολμο. Ποινή τιμωρίας θα εκτίσει και ο συμπατριώτης του Ανχελίνο λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Αμερικανός μέσος Ανταμς, ο αμυντικός Χάλστενμπεργκ και ο μπακ Σαράτσι. Αμφίβολος ο αμυντικός Γκβαρντιολ.

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκησε άνετα με 6-0 την Χέρτα εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Λειψία Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν over 4,5 (δες το στη Betshop)

*Δέχεται γκολ πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα και κατάφερε όχι μόνο να περιορίσει, αλλά και να διεκδικήσει στα ίσα την νίκη κόντρα στους αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της από την ομάδα του Ποσετίνο. Μολονότι ξεκίνησε λίγο νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15′ από το γκολ του Ερέρα και είδε τον Μέσι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι λίγο μετά,  συνήλθε και πήρε δίκαια την ισοπαλία 1-1 με το γκολ του Φανάκεν στο 27′.

Στα του πρωταθλήματος, προέρχεται από ανέλπιστη γκέλα κόντρα στην Λεουβέν με 1-1, παρότι επικράτησε καθολικά της αντιπάλου της. Έχασε αρκετές ευκαιρίες και δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική και πριν αλλά και μετά γκολ των φιλοξενούμενων, δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα γκολ στις 31 τελικές που δημιούργησε συνολικά.

Ταξιδεύει στην Λειψία με στόχο την αποφυγή της ήττας, αφού ξέρει πως είναι ένα από τα παιχνίδια που θα κρίνουν την μάχη της τρίτης θέσης σε έναν όμιλο που προφανώς θεωρείται το μεγάλο αουτσάιντερ. ο αρχηγός της ομάδας Φόρμερ είναι κοντά στην επιστροφή του. Ο επιθετικός Ιζκιέρδο παραμένει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όπως και ο αμυντικός Μίτροβιτς που απουσιάζει περίπου ένα μήνα από την αγωνιστική δράση για τον ίδιο λόγο.

Προηγούμενο παιχνίδι: «Κόλλησε» στο 1-1 με την Λεουβέν εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

*3 σερί under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν goal/goal

Λειψία – Κλαμπ Μπριζ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ