7η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Πολύ μέτρια η εμφάνιση της Γουέστ Μπρομ στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Μίλγουολ. Είχε την κατοχή της μπάλας, είχε ευκαιρίες, όμως ήταν πολύ άστοχη στη τελική προσπάθεια, παρά το γεγονός πως κατάφερε να βρει δίχτυα σε μία από αυτές. Η αμυντική της λειτουργία αποσόβησε πολλούς κινδύνους, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες θέλει η Γουέστ Μπρομ στον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τη Ντέρμπι. Σε κακή κατάσταση η αντίπαλός της και σαφώς πιο αδύναμη, έχει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί και να επικρατήσει παίρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απουσίες έχει σε δύο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς και θα πρέπει να προσέξει περισσότερο την αμυντική της γραμμή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μίλγουολ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Μπάρτλεϊ στο 49’, όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπαγιάρντ στο 55’.

Γουέστ Μπρομ Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.(δες το στο Pamestoiximagr)

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Ντέρμπι που δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτος έδρας με αντίπαλο τη Μπέρμιγχαμ. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε λίγες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Αντιθέτως, δέχθηκε αρκετή πίεση από την αντίπαλό της και δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, δείχνοντας και πάλι πως τα προβλήματα σε αυτό τον τομέα δεν τα έχει λύσει.

Καλύτερη εμφάνιση θέλει να κάνει στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ. Είναι σαφώς πιο αδύναμη σε σχέση με την αντίπαλό της και θα πρέπει να προσέξει πολύ την αμυντική της προσέγγιση. Θα πρέπει επίσης να εκμεταλλευτεί τυχόν κενά στην άμυνά της, αφού έχει απουσίες σε αυτή τη γραμμή. Μοναδική σημαντική απουσία για τη Ντέρμπι είναι ο επιθετικός Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Μπέρμιγχαμ με σκορ 2-0, στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Χόγκαν για τους γηπεδούχους στο 31’, με τον Μπέλα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 81’.

Ντέρμπι Στατιστικά

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

Γουέστ Μπρομ – Ντέρμπι στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ