*1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας. Μονές αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει απευθείας διαδικασία πέναλτι που δίνει έναν επιπλέον βαθμό στο νικητή.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΓΟΥΙΚΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κακή εκτός έδρας εμφάνιση με αντίπαλο τη Σάντερλαντ. Μοιρασμένη η κατοχή της μπάλας, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως ήταν πολύ άστοχη στη τελική προσπάθεια και επίσης βρήκε απέναντί της μια καλά οργανωμένη άμυνα που δεν την άφησε να απειλήσει. Η αμυντική της λειτουργία είχε αρκετά προβλήματα, καθώς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις αρκετές φορές την εστία της.

Η πρώτη αγωνιστική του Λιγκ Τρόφι την φέρνει αντιμέτωπη με την Άστον Βίλα Κ21. Αναμένεται να παραταχθεί με μερικές αλλαγές στη βασική της εντεκάδα, καθώς ο αγώνας της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αναβλήθηκε.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Σάντερλαντ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Στιούαρτ στο 14’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Έμπλετον στο 18’. Στο δεύτερο μέρος βρήκαν ακόμη ένα γκολ με σκόρερ και πάλι τον Στιούαρτ στο 83’, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Γουίλερ στο 90+2.

Γουίκομ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.(δες το στη Winmasters)

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ Κ21 ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι ομάδες νέων της Άστον Βίλα δημιουργούν την ομάδα αυτή, προκειμένου να αγωνίζονται στη διοργάνωση για να μπορούν να πάρουν περισσότερο αγωνιστικό χρόνο και ρυθμό, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν επαγγελματίες παίκτες που τους δίνουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν και να πάρουν εμπειρίες. Η περσινή τους εμφάνιση δεν ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική και δέχθηκαν πολλά γκολ, καθώς ήταν και σε πολύ δύσκολο όμιλο. Η φετινή χρονιά τους φέρνει σε έναν επίσης δύσκολο όμιλο και θέλουν να φανούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Καρλάιλ με σκορ 3-1, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Λιγκ Τρόφι. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ομπιέρο στο 32’ και διπλασίασε τα τέρματά τους ο Τουρέ στο 55’. Ο Ρέιλι σκόραρε και πάλι για την Καρλάιλ στο 67’, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν με τον Σόχνα στο 82’.

Άστον Βίλα Κ21 Στατιστικά

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Γουίκομ – Άστον Βίλα Κ21 στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ