*3η αγωνιστική

*Και οι δύο νίκες της Τσέστερφιλντ πέρυσι επί της Κινγκ’ς Λιν συνδυάστηκαν με G/G και over 2,5.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΚΙΝΓΚ’Σ ΛΙΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Κινγκ’ς Λιν πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 1-2 στο γήπεδο της Γέοβιλ και το κατάφερε με ανατροπή. Αλλά χρειάστηκε να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα για να το πετύχει. Και στην πρεμιέρα έχασε στο γήπεδό της, εκεί που θα αγωνιστεί και απόψε.

Ο προπονητής της, Ιαν Κάλβερχαουζ, ήταν πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο γκολ που δέχθηκαν, λέγοντας πώς πέρυσι ενδεδομένως να είχαν χάσει ανάλογο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα αναγνώρισε πόσο δύσκολο έργο έχουν σήμερα, πόσο μάλλον έπειτα από ένα πεντάωρο ταξίδι με το λεωφορείο το Σάββατο.

Εκτός του τραυματία αμυντικού Τζόουνς που λείπει από πέρυσι λόγω τραυματισμού, αλλά και του μέσου Κινγκ που έχει κάποιες ενοχλήσεις και δεν έχει παίξει φέτος, τιμωρημένος είναι ο μέσος Μοραϊς που αποβλήθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας και εκτίει την δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Κινγκ’ς Λιν κέρδισε 1-2 εκτός έδρας την Γέοβιλ, με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Κουίγκλι στο 15ο λεπτό. Όμως στο 38΄ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής αντιπάλου και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον, πίεσε την γηπεδούχο, ισοφάρισε αρχικά με τον Κόλεμαν στο 71’ και πήρε τη νίκη με τέρμα του Σαντάιρ στο 85ο λεπτό.

Κινγκ’ς Λιν Στατιστικά

*Εχει 5/9 over 2,5 σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια (δες το στην Betshop)

*Εχει 5/9 G/G σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Εποπτεία εμπ. επικ/νίας: ΕΕΕΠ

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Τσέστερφιλντ ξεκίνησε επιτέλους εντυπωσιακά τη σεζόν, αφού κέρδισε και την Γουίλντστοουν εντός έδρας με 2-0 και με 2/2 νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν είναι στην κορυφή μαζί με άλλες τρεις ομάδες που έχουν κάνει το 2 στα 2 και ενώ η ίδια είναι και η μία από τις δύο που δεν έχουν δεχθεί ακόμη κάποιο γκολ!

Και όπως είπε ο προπονητής της, Τζέιμς Ρόου, με την απόδοση της σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια, η ομάδα του δείχνει τι είναι αποφασισμένη να πετύχει φέτος.

Παραμένουν εκτός οι τραυματίες επιθετικοί Ντέντον, Ασάντε και ο αμυντικός Χόλις και στον προηγούμενο αγώνα χτύπησαν ο αμυντικός Κινγκ και ο μέσος Καν που δύσκολα θα παίξουν απόψε.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Τσέστερφιλντ κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Γουίλντστοουν, ανοίγοντας το σκορ με τον Καν μόλις στο πέμπτο λεπτό, ενώ ο Καρλάιν στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τσέστερφιλντ Στατιστικά

*Εχει 2/2 N/G στο πρωτάθλημα.

*Εχει 2/2 under 2,5 στο πρωτάθλημα.

*Εχει 2/2 αγώνες με 2 ακριβώς γκολ στο πρωτάθλημα.

Κινγκ’ς Λιν – Τσέστερφιλντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ