*Πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Αϊντχόφεν (24/08).

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

*Goal/Goal & Over 2.5 ήρθαν οι τρεις συναντήσεις των δύο ομάδων (το ένα ήταν φιλικό).

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2010-2011, με τη Μπενφίκα να παίρνει την πρόκριση με συνολικό σκορ 6-3 (4-1 στην Πορτογαλία, 2-2 στην Ολλανδία).

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Πορτογαλία, 24)

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον 3ο προκριματικό γύρο, δεν άφησε περιθώρια αντίδραση στη Σπαρτάκ, με τη Μπενφίκα να επικρατεί και στον αγώνα ρεβάνς του “Ντα Λουζ” με το ίδιο σκορ (2-0) τους Μοσχοβίτες. Απέδειξε την ανωτερότητά της, ήταν σοβαρή και σωστά οργανωμένη σε αμφότερα τα παιχνίδια και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην πρόκριση.

Ο μεγάλος της στόχος, φυσικά, για τους “αετούς” της Λισαβόνας είναι η συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αν αυτή δεν επιτευχθεί, θα μιλάμε για τεράστια αποτυχία. Να θυμίσουμε ότι πέρσι αποκλείστηκαν στα πλέι οφ της διοργάνωσης από τον ΠΑΟΚ σε νοκ άουτ παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη (2-1).

Δυνατό το ξεκίνημά της στην Πριμέιρα Λίγκα, έχει κάνει το 2Χ2, στην πρεμιέρα πέρασε με το διπλό από την έδρα της Μορεϊρένσε (1-2), ενώ το περασμένο Σάββατο επικράτησε 2-0 της Αρούκα εντός έδρας. Είχε εύκολο έργο, απ’ το 8’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο 45λεπτο και είχε πολλές ευκαιρίες για να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο στόπερ Φερτόνχεν και ο φορ Σεφέροβιτς είναι τραυματίες. Επιστρέφει ο χαφ Ντιόγκο Γκονσάλβες (ήταν τιμωρημένος στον αγώνα πρωταθλήματος).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 2-0 κόντρα στην Αρούκα. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 8’, προηγήθηκε με τον Βαλντσμίντ στο 38’, έκανε το 2-0 με τον Γιάρεμτσουκ στο

Μπενφίκα Στατιστικά

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 5/7 τελευταία ματς (δες το στην Stoiximan).

*Under 2.5 τα 6/7 πρόσφατα παιχνίδια.

*2-3 γκολ τα πέντε τελευταία ματς.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ολλανδία, 56)

Ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιπέτεια από τον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Αϊντχόφεν να ξεπερνάει με δύο νίκες το εμπόδιο της Γαλατασαράι (5-1 εντός, 1-2 εκτός). Ίδιο το έργο στον 3ο προκριματικό, με δύο νίκες απέκλεισε τη δευτεραθλήτρια Δανίας Μίντιλαντ (3-0 εντός, 0-1 εκτός). Σε αμφότερους του προκριματικούς γύρους “καθάρισε” με την υπόθεση πρόκριση απ’ το πρώτο παιχνίδι.

Η διαφορά τώρα είναι πως το πρώτο ματς θα το δώσει εκτός έδρας και συν τοις άλλοις η Μπενφίκα δεν μπορεί να συγκριθεί ως μέγεθος με τις Γαλατασαράι και Μίντιλαντ. Σαφώς, λοιπόν, ο δείκτης δυσκολίας μεγαλώνει για την Αϊντχόφεν, ωστόσο δείχνει να θέλει όσο τίποτε άλλο τη συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (τελευταία ήταν τη σεζόν 2018-2019).

Επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα της στην Έρεντιβιζιε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέρασε με το διπλό απ’ το Αλμέλο κερδίζοντας 2-0 την Χέρακλες. Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν η ομάδα του Σμιντ, μετράει έξι νίκες, στις πέντε εξ αυτών σκόραρε από δύο γκολ και πάνω. Δεν την έχουν επηρεάσει καθόλου οι αποχωρήσεις των Ντάμφρις (Ίντερ) και Μάλεν (Ντόρτμουντ), δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της την περασμένη σεζόν (η διοίκηση καρπώθηκε περίπου 45 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις). Στο αγωνιστικό σκέλος ο στόπερ Φιρχέφερ περιμένει να γίνει πατέρας και δεν ταξίδεψε στην Πορτογαλία.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Χέρακλες. Προηγήθηκε με τον Μπρούμα στο 40’, διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μαντουέκε στο 64’.

Αϊντχόφεν Στατιστικά

*Σκόραρε από δύο γκολ και πάνω στα 5/6 τελευταία ματς.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια.

Μπενφίκα – Αϊντχόφεν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ