*Τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ των δύο αγώνων είναι ισόπαλο, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. 

*Στην πρώτη αναμέτρηση: Αϊντχόφεν – Μίντιλαντ 3-0

*O νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα

*Περιορισμένος αριθμός θεατών.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ (Δανία, 113)

Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο της παρθενικής της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η βαριά ήττα του πρώτου αγώνα και το ποιοτικό χάσμα που τη χωρίζει από την αντίπαλό της, δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια. Δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια την Αϊντχόφεν, οι μόλις 4 τελικές (εκ των οποίων καμία με κατεύθυνση προς την εστία) αποδεικνύουν περίτρανα πως η ήττα στην Ολλανδία ήταν καθαρή και δίκαιη.

Στη ρεβάνς, στοχεύει στο γρήγορο γκολ προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές της ελπίδες της, το έργο της όμως είναι αρκετά δύσκολο. Την Παρασκευή, σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με το εύκολο 4-1 επί της Βέιλε, σε ένα παιχνίδι που ο τεχνικό της Μπο Χένρικσεν προέβη σε μερικό rotation.

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκη με 4-1, επί της Βέιλε εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Άνετη επικράτηση, προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο ισοφαρίστηκε στις αρχές της επανάληψης και έπειτα πάτησε γκάζι για να πετύχει ακόμα τρία τέρματα.

Μίντιλαντ Στατιστικά

*5/7 παιχνίδια της ήρθαν 2-3 γκολ

*Στα 8/10 τελευταία της παιχνίδια σημείωσε under 4,5 κάρτες

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (Ολλανδία, 56)

Τρομοκρατεί όποιον συναντά στο πέρασμά της η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού μετά τις εμφατικές νίκες απέναντι στη Γαλατασαράι και τη Μίντιλαντ, ήρθε ο θρίαμβος του Σαββάτου απέναντι στον Άγιαξ για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ολλανδίας και το εμφατικό 0-4. Ασύλληπτη εμφάνιση, πέτυχε δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε άριστα το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στα τέλη του πρώτου μέρους και ενώ κέρδιζε ήδη με 0-2. Με το αποτέλεσμα αυτό, πέραν του τίτλου, έδωσε και απαντήσεις σχετικά με την διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων για τη φετινή σεζόν.

Είχε προηγηθεί η άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Μίντιλαντ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα παιχνίδι που απλώς έκανε τα απαραίτητα και με σοβαρότητα έφτασε σε ασφαλές σκορ ως προς την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Προηγούμενο παιχνίδι: Νίκη με 0-4 επί του Άγιαξ εκτός έδρας, για το ολλανδικό Σούπερ Καπ. Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, άριστη αμυντική λειτουργία οδήγησαν σε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Αϊντχόφεν Στατιστικά

*14 ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις

*4/4 επίσημα που έχει δώσει μέχρι στιγμής, έληξαν με over 2,5

Μίντιλαντ – Αϊντχόφεν στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ