*Τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μπενφίκα (10/08).

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Αϊντχόφεν και Μίντιλαντ στον επόμενο γύρο.

*Στο πλαίσιο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το 2012, σημειώθηκαν 2 νίκες γηπεδούχων.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ρωσία, 89)

Η Σπαρτάκ Μόσχας ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο να φτάσει ως το τέρμα του δρόμου και να μπει στους ομίλους ή έστω να παίξει σε υποδεέστερη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μέχρι τώρα, έπαιξε μόνο δύο επίσημες αναμετρήσεις, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, επικράτησε της Κρίλια Σοβέτοφ (0-1) εκτός έδρας, πετυχαίνοντας γκολ στο δεύτερο μισό του β’ ημιχρόνου. Δεν είχε εύκολο έργο συνολικά, όμως σημασία έχει ότι πήρε το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα ηττήθηκε από τη Ρούμπιν Καζάν με σκορ 1-0 εκτός έδρας.

Παρ’ όλα αυτά, έχει πέντε νίκες και μία ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών προετοιμασίας. Μετά το πρώτο ματς με τη Μπενφίκα, έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Πέρυσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, χάνοντας τον τίτλο από τη Ζενίτ, ούσα στο -8. Ξεχωρίζουν στο ρόστερ της οι Βίκτορ Μόουζες, Κουίνσι Πρόμες και Εσέκιελ Πόνσε. Οι δύο τελευταίοι δεν αγωνίστηκαν στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κρίλια Σοβέτοφ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα ανοικτό σε ρυθμό και σκορ, στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δε δημιούργησαν πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Τη διαφορά έκανε εν τέλει το τέρμα που πέτυχε με εκτέλεση πέναλτι ο Σομπόλεφ στο 68’. 

Σπαρτάκ Μόσχας Στατιστικά

*4/5 ματς με N/G (δες το στη stoiximan).

*2 σερί επίσημα παιχνίδια με under 2.5.

*Δέχεται γκολ σε 8/10 τελευταία ως γηπεδούχος.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Πορτογαλία, 24)

Η Μπενφίκα ολοκλήρωσε το στάδιο προετοιμασίας της και είναι έτοιμη για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση. Ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά με την έννοια ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών στα παιχνίδια που ακολουθούν, με τη Σπαρτάκ Μόσχας, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το προσεχές Σάββατο κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μορεϊρένσε. Στην περσινή αγωνιστική περίοδο, έμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τη δεύτερη Πόρτο.

Στην τεχνική ηγεσία των “Αετών της Λισαβόνας” παραμένει ο Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, τον Αύγουστο του 2020. Όσον αφορά το ρόστερ, καρπώθηκε 35 εκ. ευρώ από τις πωλήσεις των Πεδρίνιο (Σαχτάρ, 18 εκ.), Νούνο Ταβάρες (Άρσεναλ, 8 εκ. ευρώ), Σέρβι, Κάιο Λούκας, Κροβίνοβιτς και Σεμέντο. Ξόδεψε 17 εκ. ευρώ για να πάρει τον Ρόμαν Γιαρέμτσουκ από τη Γάνδη και 6 εκ. ευρώ για τον Σουαλίχο Μεϊτέ από την Τορίνο. Είναι εκτός οι Ντιόγκο Γκονσάλβες, Αντρέ Αλμέιδα και Ντάργουιν Νούνιες.  

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο τη Μαρσέιγ, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης προετοιμασίας. Μόλις στο 13’ ο Πίζι με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 1-0, όμως στο 38’ ο Παγέ ισοφάρισε και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές άλλαξαν αρκετούς παίκτες στην ενδεκάδα. 

Μπενφίκα Στατιστικά

*3 σερί παιχνίδια με under 2.5.

*3/5 φιλικά έληξαν με No Goal.

*Σκοράρει σε 8/10 τελευταία εκτός.

Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ