*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλές αναμετρήσεις, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Ομόνοιας (27/7).

*Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Λέγκια Βαρσοβίας και Φλόρα Ταλίν στον επόμενο γύρο.

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κροατία, 49)

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έκανε αποτυχημένη πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα Κροατίας, μάλλον έχοντας στο μυαλό της την προσπάθεια να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Νταμίρ Κρζναρ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα (0-2), έχοντας προβληματική εικόνα επιθετικά και δημιουργικά. Παρ’ όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι θα αντιδράσει και αναμφίβολα θα έχει την ευκαιρία στη συνέχεια του πρωταθλήματος να “ρεφάρει” το χαμένο “τρίποντο” της πρώτης αγωνιστικής.

Η Ντινάμο έχει ήδη παίξει έναν προκριματικό γύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού νίκησε δύο φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις τη Βαλούρ. Συνολικό σκορ 5-2. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ματς στην Κροατία, επικράτησε με σκορ 3-2, όμως στη ρεβάνς, ήταν η κυρίαρχος του αγώνα και νίκησε με 0-2. Η ομάδα του Κρζναρ έχει τέσσερις νίκες και μία ήττα σε πέντε αναμετρήσεις το τελευταίο διάστημα, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών. Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζεται ο μέσος Γιάκιτς και ο αμυντικός Μουμπαντζιέ. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 εντός έδρας, από τη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους και να σκοράρουν. Στο 54’ ο Κρστάνιβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 84’ ο Μπογκόγεβιτς πέτυχε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  

Ντινάμο Ζάγκρεμπ Στατιστικά

*3/5 ματς με N/G (δες το στη stoiximan)

*4/5 ματς τελευταία έληξαν με “2-3 γκολ”

*Δέχεται γκολ σε 6/10 τελευταία εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κύπρος, 205)

Η Ομόνοια ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ολοκλήρωσε τον προηγούμενο. Κατακτώντας έναν τίτλο. Μετά το πρωτάθλημα που πανηγύρισε η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε το Μάιο, κατέκτησε και το Σούπερ Καπ Κύπρου, απέναντι στην Κυπελλούχο Ανόρθωση (1-1). Βέβαια, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να τα καταφέρει, αλλά στο φινάλε σημασία έχει το τρόπαιο. Αυτό είναι και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι έως τώρα, αφού το νέο πρωτάθλημα ξεκινά στις 21 Αυγούστου. 

«Θα παίξουμε με μία δυνατή ομάδα. Νίκησαν την Τότεναμ πέρυσι. Ξέρουμε ότι είχαν παίκτες στο Euro. Πέρυσι κέρδισαν εύκολα το πρωτάθλημα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς και θα είναι ένα μεγάλο τεστ για μας. Η Ντιναμό είναι το μεγάλο φαβορί του αυριανού αγώνα», είπε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Ομόνοιας, Μπεργκ. Όσον αφορά την αποστολή, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού Γιούστε. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 σε ουδέτερο γήπεδο εναντίον της Ανόρθωσης, στο πλαίσιο του Σούπερ Καπ. Μόλις στο 13’ ο Στσέποβιτς σκόραρε για το 1-0 της Ομόνοιας, όμως στο φινάλε του ημιχρόνου, στο “43’ ο Χρυσοστόμου ισοφάρισε. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου η Ομόνοια επικράτησε με 3-2.

Ομόνοια Στατιστικά

*4 σερί αναμετρήσεις με goal/goal

*2/4 παιχνίδια έληξαν με over 3.5

*Σκοράρει σε 9/10 τελευταία εκτός

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ομόνοια στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ