*15η αγωνιστική.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*7/10 νίκες μετράει η Λιλ κόντρα στην Ντιζόν μετά το 2011, δε δέχτηκε γκολ στα 6/10 ματς (7/10 Under 2,5).

ΝΤΙΖΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Στάθηκε όρθια στο εκτός έδρας απαιτητικό ματς κόντρα στη Ναντ την Κυριακή. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε πολλά, είχε όμως μια μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει το πέναλτι του Σάιμον από νωρίς. Στο δεύτερο μέρος πάτησε καλύτερα, ισοφάρισε στο 54’ με τον Κονατέ, είχε μεγάλη φάση για την ανατροπή, στα τελευταία λεπτά η Ναντ πίεσε και είχε ευκαιρίες. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Τρίτη σερί αγωνιστική που δε χάνει η Ντιζόν, ερχόταν απ’ την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σεντ Ετιέν και το εκτός έδρας 1-3 επί της Νις. Έχει ρεκόρ 1-6-7, ανέβηκε στους 9 πόντους και βρίσκεται αναμενόμενα στην τελευταία θέση της Ligue 1. Δεν έχει νίκη εντός έδρας, έρχεται από 4/5 εντός έδρας ισοπαλίες, η μοναδική ήττα ήρθε απ’ τη Λανς (0-1). Νέα προβλήματα οι Ασαλέ και Μπαλντέ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Ναντ. Ο Σάιμον με πέναλτι το 1-0 στο 24’, το 1-1 έκανε ο Κονατέ στο 54’. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

ΝΤΙΖΟΝ Στατιστικά

*NG στα 8/14 ματς πρωταθλήματος (δες το στο Pamestoixima.gr).

*Έμεινε άσφαιρη στα 8/14 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΛΙΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της η Λιλ την Κυριακή, πήρε όμως αυτό που ήθελε κόντρα στην Μπορντό. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε καλή εμφάνιση, σκόραρε δύο φορές και πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος έκανε μάλλον συντήρηση δυνάμεων και περισσότερο νοιάστηκε να διαχειριστεί την κατάσταση. Μπορεί να τα κατάφερε, όμως η εικόνα της στο δεύτερο μέρος δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ήταν η τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, τρίτη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), έχει μόλις μια ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, την υπέστη εκτός έδρας κόντρα στην Μπρεστ (3-2), με ρεκόρ 8-5-1 ανέβηκε στην κορυφή. Ξανά εκτός οι Αραούζο, Ρενάτο Σάντσες και Πιέ, διαθέσιμος ο Μπράνταριτς.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί της Μπορντό. Ο Μπαμπά το 1-0 στο 17’, το 1-1 έκανε ο Μπάσιτς στο 29’, το 2-1 διαμόρφωσε ο Φόντε στο 45’. Λίγα πράγματα στο δεύτερο μέρος, η Λιλ διαχειρίστηκε την κατάσταση.

ΛΙΛ Στατιστικά

*Έρχεται από 11/13 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 12/16 πρόσφατα παιχνίδια της.

Ντιζόν – Λιλ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ