*7η αγωνιστική.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

*Στα 17 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας, υπήρξε μόλις μία ισοπαλία (5-1-11 υπέρ της Άιντραχτ).

*Από 8/9 μεταξύ τους Over 2.5 έρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας.

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θετικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το εκτός έδρας 1-1 που πήρε την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σάλκε. Μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, όμως το γκολ του Τιό έβαλε τη Σάλκε μπροστά και της έδωσε ψυχολογία μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Στουτγκάρδη κέρδισε μέτρα, πίεσε ψηλά και είχε ευκαιρίες, ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες για την ανατροπή. Στο φινάλε είχε τεράστια φάση και η Σάλκε. Δίκαιο το αποτέλεσμα.

Ήταν το πέμπτο σερί ματς πρωταθλήματος που δε χάνει η Στουτγκάρδη (2-3-0), με τους εννέα βαθμούς που συγκέντρωσε καταλαμβάνει την 7η θέση της Μπουντεσλίγκα, ούσα στο -6 από την πρωτοπόρο Λειψία. Νωρίτερα έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με την Κολωνία και επικράτησε εκτός έδρας 2-0 της Χέρτα. Το θετικό είναι ότι βρήκε δίχτυα σ’ όλα τα φετινά ματς, ωστόσο κράτησε το «μηδέν» μόλις μια φορά. Χωρίς νέες απουσίες.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σάλκε. Ο Τιό το 1-0 στο 30’, ισοφάρισε ο Γκονσάλες στο 50’ με πέναλτι για τη Στουτγκάρδη.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ Στατιστικά

*Under 2.5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten).

*Κράτησε το μηδέν στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten | 21+ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Θα ήθελε κάτι περισσότερο η Άιντραχτ Φρανκφούρτης την περασμένη εβδομάδα στο εντός έδρας ματς με τη Βέρντερ Βρέμης. Ο αντίπαλος κατόρθωσε να «σβήσει» το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δεν απείλησε καθόλου, όμως παράλληλα δεν απειλήθηκε. Αιφνιδίασε με το γκολ στην αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, η Άιντραχτ ισοφάρισε άμεσα και στη συνέχεια το ματς πήρε μια «άγρια» μορφή, αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει, η Άιντραχτ είχε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δοκάρι.

Τρίτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει (0-2-1), ερχόταν απ’ την εκτός έδρας βαριά ήττα 5-0 απ’ την Μπάγερν, νωρίτερα έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με την Κολωνία. Πήρε εφτά πόντους στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, οι νίκες της σημειώθηκαν κόντρα σε Χέρτα (1-3) και Χοφενχάιμ (2-1). Με 9 πόντους βρίσκεται στην 10η θέση, σήμερα με νέο «τρίποντο» θα πατήσει στην εξάδα. Επιστρέφει ο Κόστιτς (Μέσος, 2).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης. Το 0-1 ο Σάργκεντ, ισοφάρισε ο Αντρέ Σίλβα στο 65’ για την ομάδα της Φρανκφούρτης.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ Στατιστικά

*Over 2.5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.