Γιατί αξίζει να εγγραφείς σε στοιχηματική από το Betarades.gr;

Ανανεώθηκε:
Betarades στοιχηματικές εγγραφή

Το στοίχημα είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Ελλήνων. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η… μελέτη του κουπονιού έχει μετατραπεί σε παράδοση. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα, έτσι και στο στοίχημα, οι εξελίξεις τρέχουν. Έτσι, το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό έχει μεταφερθεί στο ίντερνετ. Σε αυτό το όμορφο ταξίδι στο online στοίχημα, που δεν σταματάει ποτέ, έχετε έναν συνοδοιπόρο, από το 2008. Εδώ και 12 χρόνια, το Betarades.gr είναι δίπλα σας στην καθημερινή μάχη με τον book και σας βοηθάει στην πράξη να κάνετε το παιχνίδι σας υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Θέλετε λοιπόν να εγγραφείτε σε στοιχηματική και σκέφτεστε πώς να το κάνετε; Έχουμε τη λύση! Εμείς εδώ στο Betarades.gr σας δίνουμε τη δυνατότητα να εγγραφείτε σε όποια νόμιμη στοιχηματική θέλετε, μέσα από το site μας. Έτσι, στηρίζετε στην πράξη την προσπάθειά μας και βγαίνετε και εσείς κερδισμένοι!

Γιατί να εγγραφώ σε στοιχηματική από το Betarades.gr;

Αρχικά, έτσι βάζεις και εσύ ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από την ομάδα μας για τη δική σου πληρέστατη και ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση για κάθε τι που αφορά το στοίχημα. Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι:

  1. Το Betarades.gr είναι το πλέον αξιόπιστο site γύρω από τα στοιχηματικά τεκταινόμενα, με σταθερή παρουσία από το 2008.
  2. Τον Φεβρουάριο του 2016 ήρθε μια σπουδαία αναγνώριση της δουλειάς μας από τον επίσημο φορέα του κλάδου, την iGamingBusiness. Στα iGBAwards 2016, το Betarades.gr αναδείχθηκε το «Καλύτερο Ξενόγλωσσο Site» στην Ευρώπη.
  3. Τον Ιανουάριο του 2020 διοργανώσαμε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τα πρώτα βραβεία για τις στοιχηματικές στην Ελλάδα, με αντικειμενικές αξιολογήσεις και εκτενείς έρευνες, μέχρι να βρούμε τους καλύτερους σε κάθε κατηγορία που αξιολογήθηκε. Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές των βραβείων και εδώ τα highlights της λαμπερής εκδήλωσης
  4. Έχουμε αναλυτικές παρουσιάσεις των στοιχηματικών εταιριών με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για την κάθε μία από αυτές.
  5. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά καθημερινά για να έχετε στην οθόνη σας από το πρωί τις πιο πλήρεις αναλύσεις αγώνων και να μαθαίνετε τα πάντα που είναι χρήσιμα πριν παίξετε στοίχημα.
  6. Είναι μια ελληνική εταιρία με 25 εργαζομένους στην Ελλάδα, με γραφεία, και στηρίζει έμπρακτα την ελληνική οικονομία.
  7. Έχει υποβάλει αίτηση για την απόκτηση επίσημης πιστοποίησης ως συνεργάτης στοιχηματικών, σύμφωνα με το νέο κανονισμό της Επιτροπή Παιγνίων της Ελλάδος και προσωρινά λεειτουργούμε σύμφωνα με τον αριθμό Reg. No. 10468/9-10-2020
  8. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε γύρω από το στοίχημα και μας βρίσκετε 24/7 στο Live Chat, στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram, και στο e-mail μας (support@betarades.gr)
  9. Αν κάνετε εγγραφή στη στοιχηματική που σας αρέσει μέσα από το Betarades.gr μας δίνετε το δικαίωμα και την υποχρέωση να παρέμβουμε, μέχρι το βαθμό που μας επιτρέπεται, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα κατά τη δραστηριότητά σας στην εκάστοτε στοιχηματική.

Παρακάτω λοιπόν, βλέπετε αναλυτικά τις στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και σας προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Πατώντας στο κουμπί «ΕΓΓΡΑΦΗ» μπορείτε να γραφτείτε στη στοιχηματική που θέλετε μέσα από το Betarades.gr, για όλους τους λόγους που αναλύθηκαν παραπάνω: