Greek Bookmaker Awards: Οι κορυφαίες στοιχηματικές στην Ελλάδα!

Ανανεώθηκε:
brabeia-betarades

Τα πρώτα βραβεία για τις στοιχηματικές στην Ελλάδα είναι γεγονός! Το Betarades.gr, σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/01) στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, βράβευσε τους κορυφαίους bookmakers στη χώρα μας. Τα Greek Bookmaker Awards αποτελούν μία καινοτόμα πρωτοβουλία, καθώς κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην Ελλάδα.

Η τελετή διεξήχθη στον εμβληματικό Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Σκοπός των βραβείων ήταν να τιμηθούν οι κορυφαίοι bookmakers στην Ελλάδα σε 12 κατηγορίες. Αυτές προέκυψαν μετά από εκτεταμένη έρευνα ανάμεσα σε Έλληνες παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν τις κατηγορίες εκείνες οι οποίες τους οδηγούν στην επιλογή ενός παρόχου διαδικτυακού στοιχήματος.

Παρουσιαστές της τελετής ήταν ο κορυφαίος Έλληνας sportscaster, Αλέξης Σπυρόπουλος και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, Κώστας Κατσουράνης. Οι δυο τους παρουσίασαν τους νικητές της βραδιάς, σε 12 συνολικά κατηγορίες.

Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία, ήταν οι εξής:

 • Καλύτερες Αποδόσεις στο Μπάσκετ: Betrebels
 • Καλύτερες Αποδόσεις στο Ποδόσφαιρο: Championsbet
 • Πλήθος Αγορών: Stoiximan
 • Καλύτερη Εξυπηρέτηση Πελατών: Goalbet
 • Καλύτερη Αλληλεπίδραση στα Social Media: Stoiximan
 • Καλύτερες Επιλογές Πληρωμών: Stoiximan
 • Καλύτερη Στοιχηματική Εμπειρία: Stoiximan
 • Καλύτερη Προσφορά Καλωσορίσματος: bet365 *
 • Καλύτερες Προσφορές για Υπάρχοντες Πελάτες: Bwin
 • Καλύτερος Bookmaker Αθλητικού Στοιχήματος στην Ελλάδα: Stoiximan
 • Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών: Stoiximan
 • Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος: Stoiximan

*Δεν αφορά προωθητική ενέργεια της Bet365 αλλά καθαρά στατιστικό αποτέλεσμα που προέκυψε μέσα από το data mining (εξόρυξη δεδομένων) στο πλαίσιο των Βραβείων.

Τα βραβεία σε όλες τις κατηγορίες, με εξαίρεση τις “Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών” και “Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος” , δόθηκαν με βάση δεδομένα που συλλέχθηκαν από το Σεπτέμβριο του 2019 έως και το Δεκέμβριο του 2019. Στα βραβεία συμμετείχαν όλοι οι αδειοδοτημένοι πάροχοι αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Το βραβείο στην κατηγορία “Καλύτερος Bookmaker με βάση τις Επιλογές των Παικτών” δόθηκε μετά από ψηφοφορία των επισκεπτών του Betarades.gr. Σχεδόν 3.700 χρήστες κατέθεσαν την ψήφο τους. Για να διεκδικήσει ένας πάροχος το βραβείο “Καλύτερη Καινοτομία στην Εμπειρία Αθλητικού Στοιχήματος”, απαιτήθηκε η έγγραφη κατάθεση της υποψηφιότητάς του. Οι υποψηφιότητες ελέγχθηκαν και κρίθηκαν από τη Συμβουλευτική Επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από ειδικούς, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο τους αθλητικού στοιχήματος στο διαδίκτυο.

O Κρίστιαν Ράσμουσεν, Ιδρυτής της Better Collective, δήλωσε σχετικά με τα Greek Bookmaker Awards: “Δημιουργήσαμε αυτά τα βραβεία για να προωθήσουμε τις αξίες του Better Collective, την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Θέτουμε τους παίκτες στο επίκεντρο των προσπαθειών μας και επιθυμούμε να τους βοηθήσουμε να λάβουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις όταν επιλέγουν πού να ποντάρουν, με βάση όσα έχουν για αυτούς σημασία. Τα δεδομένα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτών των βραβείων, καθιστώντας τα μοναδικά”.

Ο διευθυντής της Better Collective στην Ελλάδα, κ. Θεόδωρος Ρίγανης, συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του: “H Βetter Collective και το Betarades.gr πάντα πρωτοπόροι στο igaming φέρνουν τα βραβεία των καλύτερων στοιχηματικών για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά έχοντας ως στόχο να επιβραβεύσουν όσους ξεχώρισαν. 12 κατηγορίες, 12 βραβεία μία και συγκεκριμένη στόχευση. Η συνεχής ανάπτυξη του προϊόντος με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη. Το μέσο; Η σχεδόν τετράμηνη καθημερινή εξόρυξη δεδομένων από όλες τις στοιχηματικές που εξασφάλισε τον ανεξάρτητο και αδιάβλητο χαρακτήρα της διαδικασίας. Νομίζω ότι οι “εκπλήξεις” που θα ακολουθήσουν θα επιβεβαιώσουν στο έπακρο αυτό ακριβώς. Πως κύριο μέλημά μας ήταν η αποτύπωση όχι μίας στιγμής ανερώτητος, αλλά η υπεροχή σε βάθος χρόνου και η μεγάλη μας προσπάθεια να θωρακίσουμε τη διαδικασία απέδωσε καρπούς”.