*Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ με την πρώτη αναμέτρηση ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Κεκλεισμένων των θυρών.

Στην πρώτη αναμέτρηση (Ολυμπιακός – Ομόνοια 2-0): Ανεβάζοντας ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με αντίπαλο την Ομόνοια στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” επικρατώντας με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Βαλμπουενά (69′ πεν.) και Ελ Αραμπί (90+2′).

*Στο 5-1-3 το ρεκόρ του Ολυμπιακού κόντρα σε ομάδες της Κύπρου.

*Η Ομόνοια παραμένει αήττητη σε έξι εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις (4-2-0). Η τελευταία ήττα της χρονολογείται τη σεζόν 2014/15 από την Ντιναμό Μόσχας (2-1) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

*Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος, ανεξαρτήτως έδρας, στα προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων σε 17 αναμετρήσεις (14-3-0). Η τελευταία ήττα του χρονολογείται το 2016 από την Χάποελ Μπερ Σεβά για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ομόνοια – Ολυμπιακός στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Κύπρος, -)

Εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα έχει απόψε η Ομόνοια, στην προσπάθεια που θα κάνει για ανατροπή των δεδομένων στο ζευγάρι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Μπεργκ δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 2-0. Απείλησε σε ελάχιστες περιπτώσεις, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεύτερος ποδοσφαιριστής. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως στις 25 του μηνός οι “πράσινοι” είχαν ανακοινώσει το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά την επιστροφή της αποστολής από τον Πειραιά. Η εν λόγω είδηση αναγκάζει τον προπονητή Μπεργκ να αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο του εν όψει της ρεβάνς με τους “ερυθρόλευκους”, αν και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

“Χάσαμε δυο παίκτες (λόγω κορωνοϊού), όμως θα έχουμε μια δυνατή ομάδα αύριο (σ.σ. απόψε). Ήταν πιθανό αυτό να συμβεί και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Χρειάζεται σωστή διαχείριση και να προσπαθήσουμε να το περιορίσουμε. Οι παίκτες είναι έτοιμοι, θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”, ανέφερε ο προπονητής Μπεργκ. Την Κυριακή (4/10) η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΛ Λεμεσού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος (χρωστάει μία).

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΟΜΟΝΟΙΑ Στατιστικά

*2-3 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Stoiximan)

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στον Stoiximan | 21+ MGA (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Ελλάδα, 35)

Ένα βήμα από την 20η συμμετοχή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Την προηγούμενη βδομάδα έκανε το καθήκον του στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, βάζοντας τα θεμέλια πρόκρισης επί της Ομόνοιας (2-0). Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησαν στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο πετυχαίνοντας δύο γκολ. Παράλληλα είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να φτάσουν σε μία εμφατική νίκη.

Το Σάββατο οι “ερυθρόλευκοι” πανηγύρισαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις (κράτησαν το μηδέν σε όλες) στη σεζόν 2020/21 επί του Παναιτωλικού (2-0 εντός) για το πρωτάθλημα. Από την εν λόγω αναμέτρηση απουσίασε ο Φορτούνης, που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για τη ρεβάνς με την Ομόνοια ξεπερνώντας έναν μικροτραυματισμό στο δεξί πόδι. Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Ο 24χρονος Τυνήσιος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την Φράιμπουργκ, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Πάντερμπορν σημειώνοντας 18 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. “Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια. Θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Μέσα σε ένα ματς μπορεί να συμβούν πολλά. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας με 2-0 του Παναιτωλικού για το πρωτάθλημα. Ο Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 48′, προτού ο Καφού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 86′.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στατιστικά

*Κράτησε το μηδέν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της.