Ζιλ Βιθέντε – Τοντέλα στην Tipbet με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Ανανεώθηκε:
tipbet logo εγγραφή

Για την 32η αγωνιστική της Primeira Liga, η Ζιλ Βιθέντε υποδέχεται την Τοντέλα (23:30) και η Tipbet προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ζιλ Βιθέντε – Τοντέλα στην Tipbet
Tipbet λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ζιλ Βιθέντε, μετά και από εκείνη κόντρα στη Ρίο Άβε (1-0 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βίτορ Ολιβέιρα φιλοξενήθηκε από τη Γκιμαράες, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο 63′, για να φτάσει στην ανατροπή στις καθυστερήσεις, με τα τέρματα των Ρούμπεν Ριμπέιρο (90’+3) και Κράεβ (90’+9). Στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε Over 2.5. Έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Τοντέλα, όπου και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Νάτσο Γκονθάλεθ υποδέχθηκε την Πόρτο, από την οποία και ηττήθηκε με 1-3. Ο Ρονάν σημείωσε το μοναδικό της τέρμα, μειώνοντας προσωρινά σε 1-2, με πέναλτι στο 77ο λεπτό. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε Goal/Goal. Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ζιλ Βιθέντε – Τοντέλα στην Tipbet
Tipbet λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Tipbet μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τον αγώνα. Πέρα από όλες τις βασικές αγορές, προσφέρονται αγορές για γκολ, για συνδυαστικά στοιχήματα, για τα ημίχρονα, για κάρτες, για κόρνερ, αλλά και ειδικά παικτών και ομάδων, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Tipbet