*40η αγωνιστική

*Τα παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

*Στον πρώτο γύρο: Ντέρμπι – Πρέστον 1-0.

*Αήττητη η Ντέρμπι στα 13 τελευταία παιχνίδια που έδωσε απέναντι στην Πρέστον (9-4-0).

Πρέστον – Ντέρμπι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΠΡΕΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν έχει επιστρέψει όπως θα ήθελε από τη διακοπή η Πρέστον, η οποία στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στον Ιούνιο δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Αρχικά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Λούτον εκτός έδρας, για να ακολουθήσει την προηγούμενη αγωνιστική η εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Κάρντιφ. Διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ για την άνοδο, έχοντας συγκεντρώσει 57 βαθμούς μέχρι στιγμής, το σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, θα κρίνει ενδεχομένως πολλά για την εξέλιξη της σεζόν. Νέα αγωνιστικά προβλήματα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς δεν υπάρχουν, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Γκάλαχερ και ΜακΓουάιρ.

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας από την Κάρντιφ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 69’, ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Τζόνσον, ωστόσο δέχθηκε δύο ακόμη τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο.

Πρέστον Στατιστικά

*Δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην Τσάμπιονσιπ, έχει ηττηθεί στα τέσσερα από αυτά.

*Μετράει τρία διαδοχικά Goal / Goal σε επίπεδο πρωταθλήματος.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αντεπίθεση προκειμένου να μπει στα πλέι οφ φαίνεται να ξεκινά η Ντέρμπι. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε τη Ρέντινγκ, της οποίας επικράτησε με 2-1. Ήταν η δεύτερη νίκη της μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το διπλό επί της Μίλγουολ (3-2) και η τέταρτη διαδοχική σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Αποτελεί την καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας, ωστόσο μακριά από το “σπίτι” της χάνει σημαντική από τη δυναμική της και σε 19 εξόδους της έχει μόνο τέσσερις νίκες (4-5-10). Ο Αντρέ Γουίζντομ που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι το προηγούμενο Σάββατο είναι σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο και φυσικά δεν υπολογίζεται.

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με 2-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Ρέντινγκ. Πέτυχε δύο τέρματα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 62’. Στο τέλος του αγώνα έχασε με κόκκινη κάρτα τον Λόρενς,

Ντέρμπι Στατιστικά

*Μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

*Το Goal / Goal έχει επιβεβαιωθεί στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της στην Τσάμπιονσιπ.