* Αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Μονοί αγώνες και νοκ άουτ, όμως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

* Φέτος στο πρωτάθλημα: Γουέστ Μπρομ – Τσάρλτον 2-2 (26/10).

* Goal/goal και τα 5 τελευταία μεταξύ τους και στις δύο έδρες.

* Ισόπαλα τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους και στις δύο έδρες.

* Το προσεχές Σάββατο κοντράρονται στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΑΝΑΛΥΣΗ (CHAMPIONSHIP)

Γνώρισε δεύτερη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά στο Σουόνσι από την τοπική ομάδα. Δέχτηκε πολύ νωρίς το γκολ και μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να δεχτεί και άλλο ή άλλα τέρματα. Στην επανάληψη προσπάθησε να ισορροπήσει εκμεταλλευόμενη και το άγχος της αντιπάλου της και στο τέλος είχε 1-2 καλές περιπτώσεις για να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Λι Μπόγιερ που έκανε πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με το προηγούμενο ματς της Τσάρλτον δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται πλέον στο +5 από την τελευταία τριάδα.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα στο Σουόνσι ανακοινώθηκε η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας στην εταιρεία ESI με έδρα το Άμπου Ντάμπι.

Τραυματίες ο γκολκίπερ Άμος, οι μπακ Φόρστερ-Κάσκεϊ (5/0), Πέιτζ, οι μέσοι Κάλεν (16/1), Γουίλιαμς (12/0), Φιλντ (9/0), Οζτούμερ (7/0), Καγιάλ (6/0), Λάπσλι (4/0) και οι επιθετικοί Ανέκε (11/1), Χέμεντ (5/0), Λέκο (21/5), Μπον (19/8), Τέιλορ (13/7).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Σουόνσι για την Τσάμπιονσιπ με γκολ που δέχτηκε στο 14’.

ΤΣΑΡΛΤΟΝ Στατιστικά

* Μια νίκη στα 14 τελευταία παιχνίδια της (Δες το στη Novibet).

* Goal/goal και over 3.5 οι 4 από τις 5 πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΑΝΑΛΥΣΗ (CHAMPIONSHIP)

Μπορεί να παρέμεινε για τέταρτη αγωνιστική χωρίς νίκη στην Τσάμπιονσιπ, όμως το εντός έδρας 1-1 με τη Λιντς δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία, έστω και αν προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ. Το θετικό είναι ότι παρέμεινε ισόβαθμη στην κορυφή της βαθμολογίας με τα «παγώνια», έχοντας απόσταση 9 πόντων από την τρίτη θέση.

Ο Σλάβεν Μπίλιτς χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί που η ομάδα του έχει μείνει καιρό χωρίς νίκη. Άλλωστε, η μέχρι τώρα πορεία της μόνο ικανοποιητική μπορεί να θεωρηθεί. Αξιοσημείωτο ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με ενεργητικό 48 γκολ σε 26 παιχνίδια.

Τραυματίες οι μπακ Φέργκιουσον (20/1), Γκιμπς (10/1) και ο μεσοεπιθετικός Ντιανγκανά (19/5).

Προηγούμενο παιχνίδι: Παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στη Λιντς για την Τσάμπιονσιπ. Προηγήθηκε μόλις στο 2’ με τον Αζάγι, όμως ισοφαρίστηκε στο 52’ με αυτογκόλ του ίδιου παίκτη.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ Στατιστικά

* Παραμένει χωρίς νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της.

* Under 2.5 οι 10 από τις 11 πιο πρόσφατες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.