* Σε 9 από τα 18 τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια της κατάφερε να επικρατήσει η Σάντερλαντ.

* Δεν έχει νικήσει στα 12 από τα 17 τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια της η ομάδα της Τρανμίρ, ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Σάντερλαντ – Τρανμίρ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΑΝΑΛΥΣΗ

Παρά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, δεν δείχνει να έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο για την ομάδα της Σάντερλαντ. Με το… αριστερό ξεκίνησε η θητεία του Φιλ Πάρκινσον, αφού έχασε από τη Γουίκομ με 1-0 με πολύ «φτωχή» εμφάνιση και μάλιστα θα μπορούσε να έχει χάσει και με μεγαλύτερη ευκολία ακόμα.

Ο δρόμος της βελτίωσης μοιάζει μακρύς για τις «μαύρες γάτες», που θέλουν να πάρουν… μπροστά με όπλο την αήττητη έδρα τους. Και πάλι όμως αναμένεται να γίνουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Στα αγωνιστικά νέα, είναι αμφίβολοι οι Οζτούρκ (αμυντικός, 7/0), Γουάικ (φορ, 9/1).

Προηγούμενο παιχνίδι: Ηταν κακή επιθετικά στο εκτός έδρας ματς της με την Γουίκομ και δίκαια έχασε με 1-0.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Στατιστικά

* Μετράει 9 ματς με no goal στα 18 τελευταία

* Μετράει και 10 under 2.5 στα 18 πρόσφατα

ΤΡΑΝΜΙΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Δεν άξιζε να πάρει κάτι στο τελευταίο παιχνίδι της η ομάδα της Τρανμίρ. Παρόλα αυτά, στο… παρά πέντε «έσωσε» την ισοπαλία κόντρα στη Σάουθεντ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, σε ένα ματς στο οποίο η ισοπαλία θεωρείται και ένα αρκετά κολακευτικό ματς για την ομάδα της Τρανμίρ, με βάση την εικόνα του ματς.

Ο Μίκι Μέλον ήταν ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα που επέδειξαν οι Ρόβερς, όμως, οι αμυντικές αδυναμίες δεν εκλείπουν, ενώ στο Σάντερλαντ δεν έχουν νίκη από το 1995. Εκτός μάχης θα μείνουν από το σημερινό παιχνίδι οι Γουντς (αμυντικός, 3/0), Φέριερ (επιθετικός, 4/2).

Προηγούμενο παιχνίδι: Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της με την Σάουθεντ, έμεινε στην ισοπαλία με 1-1.

ΤΡΑΝΜΙΡ Στατιστικά

* Εχασε στα 9 από τα 16 τελευταία παιχνίδια της

* Εχει 33 γκολ παθητικό σε αυτά τα 16 ματς