*Σε σύνολο εφτά αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες, το Μόντρεαλ επικράτησε τέσσερις φορές.

*Οι δύο ομάδες έρχονται από 4/5 μεταξύ τους Under 2.5 + NG ανεξαρτήτως έδρας.  

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά MLS

ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Δεν άργησε να επιστρέψει στις ήττες το Μόντρεαλ, που δεν είχε απαντήσεις κόντρα στο Ορλάντο το περασμένο Σάββατο. Ήταν παντελώς άνευρο και απείθαρχο στο αμυντικό κομμάτι, του έλλειψε η ενέργεια και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να βρει τις λύσεις για το επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου, χαρακτηριστικό είναι ότι έχανε 0-3 στο 42’ και κάπου εκεί το ματς είχε ήδη λάβει τέλος. Ήταν ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, μια τραγική εμφάνιση, η οποία όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να τη “μαζέψει” στο δεύτερο ημίχρονο.

Άμεση επιστροφή στις ήττες για τους Καναδούς, οι οποίοι έρχονταν απ’ το εντός έδρας 2-1 επί του Σολτ Λέικ, στη μοναδική νίκη των τελευταίων πέντε αγωνιστικών (1-1-3). Είχαν προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στο Σινσινάτι, το εντός έδρας 0-0 με τη Νιου Ίνγκλαντ και το εκτός έδρας 4-2 απ’ το Λος Άντζελες, οι Καναδοί έμειναν στους 24 βαθμούς και πλέον καταλαμβάνουν την 5η θέση της ανατολικής περιφέρειας. Στο 3-1-2 το εντός έδρας ρεκόρ τους φέτος. Πάρα πολλές οι απουσίες λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων, αποκλειστικά σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στο Ορλάντο.

Στατιστικό: Έρχεται από 9/13 ΝG ανεξαρτήτως έδρας (δες το στην Novibet).

Banner

ΣΙΑΤΛ

Λάθη, λάθη, λάθη. Όταν παίζεις με τόσο μεγάλη αφέλεια σε εκτός έδρας παιχνίδι, είναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να ελπίζεις σε θετικό αποτέλεσμα. Το Σιάτλ πήγε να αντιμετωπίσει το Ντάλας και φάνηκε ότι δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένο σε πνευματικό και αγωνιστικό επίπεδο, δεν είχε απαντήσεις στους ταχείς και ευέλικτους εξτρέμ του αντιπάλου, στάθηκε και άτυχο στις δύο φάσεις όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του από παρεμβάσεις αμυντικών. Με τα δύο αυτογκόλ από Αρεάγα και Σμιθ διαμορφώθηκε το 2-0 μέχρι το 38’, ο Ρουιδίας μείωσε στο 65’ για το Σιάτλ, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Δεύτερη διαδοχική ήττα μετά το εκτός έδρας 3-2 απ’ το Κάνσας, είχαν προηγηθεί έξι αγωνιστικές αήττητου σερί για τους φιλοξενούμενους (2-4-0), οι νίκες του ήρθαν κόντρα Χιούστον (1-0) και Ορλάντο (2-1), πήρε ισοπαλίες με Μινεσότα (1-1 εκτός), Σαν Χοσέ (1-1 εντός), Λος Άντζελες (1-1 εντός) και Φιλαδέλφεια (0-0). Έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς σε 15 αναμετρήσεις και βρίσκεται στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας, έχει εκτός έδρας ρεκόρ 1-3-3 με επιμέρους σκορ 9-12. Πολλές οι απουσίες σ’ όλες τις γραμμές λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στο Ντάλας.

Στατιστικό: Έρχεται από 9/11 G/G ανεξαρτήτως έδρας.