ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

«Αντίο» είπε στην Ευρώπη η Μάριεχαμν, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο, δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στη Λέγκια Βαρσοβίας. Μετά το εντός έδρας 0-3 του πρώτου αγώνα, η ρεβάνς είχε αποκτήσει τυπικό χαρακτήρα, όμως εξελίχθηκε σ’ έναν ακόμη διασυρμό για την ομάδα της Φινλανδίας. Το τελικό 6-0 τα λέει όλα, ενώ το συνολικό 0-9 είναι ακόμη πιο «βαρύ» για τη Μάριεχαμν που πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Βεϊκαουσλίιγκα, εκεί που έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, ενώ υπάρχει απόλυτη ισορροπία στις έξι πρόσφατες εμφανίσεις της με ρεκόρ 2-2-2. Φιγουράρει στην πέμπτη θέση με 25 πόντους, στο -2 απ’ την ευρωπαϊκή έξοδο και στο -11 απ’ την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Επιστρέφει ο Ντάφαα (Μέσος, 8, 1).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 6-0 για τη Μάριεχαμν κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας για το Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Από 4/5 NG έρχεται η Μάριεχαμν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες).

Δείτε τα Προγνωστικά Φινλανδίας (Κλικ Εδώ)

ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣ

Μόλις μία νίκη πανηγύρισε η Χέλσινγκφορς στις 12 τελευταίες αγωνιστικές, αυτή με αντίπαλο τη Γιβάσκιλα στις 21 Ιουνίου (3-0 εκτός έδρας). Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και εφτά ήττες. Δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο στο εντός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Κουόπιο, όπου έχανε 0-2 στο ημίχρονο και 0-3 στο 56’. Πολύ καλύτερος ο αντίπαλος, δεν άφησε περιθώρια στη Χέλσινγκφορς, η οποία αναζητά ένα «ξέσπασμα». Στο 1-1-3 το ρεκόρ της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έμεινε στους 13 πόντους και την 11η θέση, στο -6 απ’ την 10η Κέμι Κινγκς. Με ανάμεικτα αποτελέσματα εκτός έδρας, έχει ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε εξόδους, σκοράρει σχεδόν πάντα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-4 για τη Χέλσινγκφορς κόντρα στην Κουόπιο.

Στατιστικό: Από τέσσερα σερί Over 2.5 έρχεται η Χέλσινγκφορς ανεξαρτήτως έδρας.