Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Τη δεύτερη νίκη της στα τρία τελευταία παιχνίδια κατάφερε να πανηγυρίσει η Πορτ Βέιλ, η οποία προερχόταν από την ήττα στην έδρα της Μπρίστολ (2-1). Την περασμένη Τρίτη, η ομάδα του Μπρούνο Ριμπέιρο φιλοξένησε την Μίλγουολ, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1, παίρνοντας το προβάδισμα στο τέταρτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με τον Τζόουνς. Ο Πάτερσον στο 59′ διπλασίασε το σκορ, με τον Στρίτι να κάνει το 3-0 στο 71′. Οι φιλοξενούμενοι απλά μειώσαν για το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Με τη νίκη της αυτή, έκανε και το εντός έδρας 5×5 στο φετινό πρωτάθλημα. Εφτασε τους 17 βαθμούς μετά από δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και “συγκατοικεί” με τις Νορθάμπτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Κόντρα στην ουραγό Κόβεντρι έχει την ευκαίρια να κάνει το 6×6 εντός έδρας και να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία. Εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Γκραντ, καθώς και ο τραυματίας Γέιτς. Αμφίβολοι παραμένουν οι Φόρεστ και Φρέιτας, αμφότεροι αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Μίλγουολ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

Το Πορτ Βέιλ – Κόβεντρι παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Χωρίς νίκη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φετινό πρωτάθλημα η Κόβεντρι, η οποία μετράει έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες μέχρι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξένησε την Γουίμπλετον, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με το τέρμα του Σόρντελ. Στη συνέχεια όμως είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν αρχικά σε 1-1 στο 37′ και να κάνουν την ανατροπή στο 83ο λεπτό. Εν τέλει, η Κόβεντρι κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ράιτ βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο παιχνίδι αυτό. Αυτή ήταν και η έκτη φετινη ισοπαλία της ομάδας στο πρωτάθλημα και εξακολουθεί να παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις έξι βαθμούς συγκομιδής. Το πολύ κακό ξεκίνημα στη χρονιά αυτή, ανάγκασε τον τεχνικό Τόνι Μόουμπρεϊ να δηλώσει την παραίτηση του μετά από 18 μήνες στον πάγκο της, με τον Μάρκ Βένους να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Με έξι τέρματα στο ενεργητικό της, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, έχοντας πετύχει ένα περισσότερο από την Όλνταμ. Εκτός αποστολής παραμένουν οι εδώ και καιρό τραυματίες Στόουκς, Λάουτον και Τόμας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Γουίμπλετον για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.